Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

absolut kungahus.png

Förvisso föds man oftast till övermänniska och de andra vägarna är lite knepigare, vilket blev tydligt vid det senaste giftemålet. Kan den ingifte verkligen bli kung osv….? För det är ett ganska strikt reglerat område vem som kan bli godkännd övermänniska och helt ettikettsren Ubermench, det är väl kanske därför den lilla kvarvanrande klicken av paranoida varelser som tror sig leva i överklassen är så rädda för arive och alla andra nyrikedomsnötta individflönörer de sett dröna förbi, som en stillös hedehöskaravan… ack ja! -Ack ja.

Nu när jag sitter här och luktar på mina gamla ekmöbler så kom kammarljungfrun just in och förtalte mig att någon av kvällstidning i Sverige tydligen rapporterat om att en övermänniska druckit alkohol trotts graviditet, tja jag är sana mina ord inte det minsta förvånad. Att vara övermänniska innebär ju att födas till att bli kung över några, att födas som prinsessa och bli drottning. Men kanske är övermänniskornas gener trotts allt helt mänskliga? Embryon tar skada av alkohol, men då måste väl övermänniskan ta hänsyn till andra för att förstå det, eller åtminstonde till den nya – storvulet kommande generationen trinda och kåta övermänniskor.

Finns det ett så gott vin så att de oföddas hälsa går att kohandla med? Kanske lite fostrande bildning kan vara på sin plats, för könningsmoseln? Eller är krösus paviljonerna för krökta för att blänga den marmorn i ett allena elokvent förstelningsveck?.

Peter A, Morgonbön i skolan mot hor och iron maiden,blogger.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: