Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

-Kompis med Kim Ill Sung? Ja det frågar oss Wolfgang idag om vi vill bli

-Tja,. vi kan väl vänta ett tag, vi har lite spännande ting på närmare håll. Expressens censurerar nu även utlänkningar från de stackars Anorektiska f.d. munkarnas blogg: ADD. De hade tydligen länkat hit denna morgonen men att länka hit krävde dock godkännande! Dock gick det alldeles utmärkt att länka till Kim Ill Sungs hemsida och FBI enligt expressens censurstab. Inläggen verkar också fyra fem timmar försenade vilket gör att de som klickar på deras länk kommer till ett felmedddelande i stället för artikeln som finns där men hålls osynlig, Feedburner verkar dock i vissa fall. Kanske är det mera ett journalistiskt spel för gallerierna – ett slags Hoole in one för den  som Tiger sig in på Graveyeards Time’s löpsedel.

Kungabloggen under godkännande.png

Tack för budskapet Expressen. Är Kim Ill Sung Ok men inte Svenska Kungabloggens kamp mot den mediala inaveln?

Media censur

Visst är det ändå lite spännande att Kungabloggen verkar mera kontroversiellt att länka till för Expressens sensurstab än att länka till Kim Ill Sung! När ADD bloggen skrev om det så publicerades inte ens inlägget.

NEDAN DET CENSURERADE INLÄGGET FRÅN ADD NÄSTAN SOM REKLAM (  länkar har därefter adderats så att hänvisningar etc syns då det censurerade  inlägget nu postas här på aftonbladet i stället……)

—————————————————————————————————————————————————-

Bloggen förhandsgranskas fortfarande och det dröjde ungefär 4 timmar innan texten i inlägget om federey kunde ses. Vad hela artikeln beträffar så kan den fortfarande inte ses eftersom expressen valt att idka bildcensur trotts att det aldrig postats några nakenbilder etc. (bilden som också är helt harlös har sedan dess godkännts över 5 timmar senare) det som klickade på länkarna kom i stället till expressens felmeddelanden.

Som tack för hjälpen mot censuren till Kungabloggen la vi upp deras länk i vårt blogglänkande här till höger nu i morse. Av oklara anledningar så måste sådana länkningar godkännas förs, kolla bilden. Men länkar till Kim Ill Sungs Hemsida går självklart bra att lägga upp med en gång…

Ibland undrar man…

Men visst artikeln om sosse som ”knullar hora” kom upp med en gång, så lite variation finns det allt……

Opassande?  Brasilien har ju infört ett förbud mot att skämta om politiker kanske vi kan få ett likadant med vetorätt om vad som kan anses vara ett skämt från makthåll? Skattesänkningar och gratistaxi till fler? Har expressen misstolka innebörden av ROT-avdraget?

Stort tack till alla som inte alls är lika censurivrande som Expressen. Man får inte ens tala om censurivern verkar det som men visst ser man skillnaderna mellan, Expressen feedburner för ADDoch ADD

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: