Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Vi fick just in satelitsignalerna från den censurfria Kinesiska kungabloggen. VI prövar att  vågar visa bilderna här på Aftonbladet och ser om de får vara kvar. De representerar verkligheten och sån där obehaglig skit..

 

Depleted Uranium gif.gif

En bil på aftonbladet en bild på den kinesiska folkrepublikens servrar, vi får se om nåon vill censurera.

Tänk på att USA’s skyddade soldater var flera mil från detanationsplatserna och kunde ändå få missbildade barn när de kom hem. De irakiska barnen som fanns närmre och var oskyddade verkar ha fått en statistiskt förhöjd otur.

 

video.google.com/googleplayer.swf?docId=5146778547681767408#&hl=en

Här en film om utarmat uran och andra nyttigheter som kan användas utan någon fara vid den miljövänliga verksamheten krig som alla tjänar på.

 

Tänk på att Madelene Albright faktiskt har sagt att blockade faktiskt var värd att 500,000 irakiska barn dog, hon blev ju utrikesminister efter det uttalandet så helt fel kan det väl inte ha varit, eller hur?

 

Här har vi visst lite fler som haft otur. Låt gå för att det är Amerikanske soldater, men men vi vet ju att de bara är ute efter stålarna. Våran tekniske exert som uttalade sig så tvärtsäkert i hårsfjäden om ubåtar trotts att många experter ansåg att det i bästa fall var hallucinationer kanske kan uttala sig om det utarmade uranet – Carl Bildt vad säger du är det bluff allesammans?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: