Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

ADHD är väl inget nytt?

Enligt en urvattnad artikel i den svenska dagstidningens aftonbladets nätupplaga vilken publiceradet 2010-08-18 påstås att många fått diagnosen ADHD felaktigt. Beläggen för det presenteras i artikeln som att de yngre barnen i klasserna löpte en högre sannolikhet att få diagnosen, för övigt verkar det inte framgå några andra belägg.

Tillåt mig att undra vad fan personer med ADHD gjort för att deras diagnos ständigt ska vara så utsatt för kritik. Studien kan vara intressant och i ett historiskt perspektiv kan den sällas till en rad kritiska hållningar som inte lett fram till något annat än kritik, utan att någon enda gång presentera ett positivt alternativ. Det är som om man visste att dessa barnen är samhällets kofångare och det kommer att gå å helvete för dem först, därför ska de inte få någon hjälp alls! Då får ju alla liknande chanser till ett bättre liv och att det går åt helvete och något sådant kan väl ändå inte gå för sig?

ADHD Medicin

https://fetprinsen.files.wordpress.com/2013/12/adhd-add-medicin-metamina-5-mg-dexamfetamin-och-concerta-54-mg.jpg?w=663&h=884

Concerta

Förvisso ska medicinindustrin alltid ifrågasättas, men ibland gör den också något bra. Varför inte ta vara på det och inse ADHD behandlingens för och nackdelar, eller känns det alltför viktigt att ha kvar bokstavsbarnens som kofångare för den kannibalistiska nöthandlaren? Den Officiella Svenska Kungabloggen har sett en rad fördelar för barn som fått diagnos och medicinering. Kanske finns det en överdiagnostisering – Kanske finns det en underdiagnostisering, men varför skrivs bara om den ena sidan av samma sak? -Är det kommunist Matriarkatet som är i farten igen?Blir det aldrig Musik?

köm.jpg

ADHD Dog-man

Om ADHD och drogmissbruk – Death in the long run,  Massa video om ADHD Center

ADD

ADHD på youtube

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: