Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

ööövermänniskorna w kungabloggen.jpg

En joker är ett trumf eller engelsk humor? Yo must be Joe King

Flera tidningar rapporterar i dag att en prins gjort premiär, vilket i sak innebär att de stödjer tanken om och principen om människors olika värden, för annars hade de rapporterat om en människa som tror att denne är prins, eller hur det är väl ändå bara ren logik. Hursomhelt nu ska vi inte alls gräla om det.

För grälande och oförståendet är ju ändå något som hör slaggklasserna till, och sådan är väl ändå inte du min lilla vän? Nej, vet du vad! Nu tar du dig samman och slutar upp med dumheterna. Tidningarna stödjer givetvis principen om övermänniskan och ubermenchenidealet  annars hade väl inte chefredaktören gått på brölloppet? Men som duktigt horande med idealen så kan man ju alltid hävda journalistiska ambitioner eller precis vad som helst. Men faktum kvarstår, skulle de rapporterat så mycket om ett kungahus om de inte stödde principen? Nej nej och absolut ned, då hade de rapporterat om personerna som tror sig vara kungar över andra och därmed mera värda

– Men då kommer man för nära sanningen och där aktar sig många journalister väldigt noga! Sanningen och verkligheten är en farlig plats och den säljer inte alltid lösnummer? Enligt experter kan synens på kungahuset bero på att journalismen i allmänhet inte är sober utan oftast försupen.

 

Kungabloggen swedis officinalis.png

När Assange blev anklagad för våldtäckt så fick dock chefredaktören för Aftonbladet på sig byxorna och uppger sig nu med myndig stämma mena att saken måste utredas innan Assanges journalism får ha sin gång. Sin egna insats för övermänniskan talas det dock inte alls om, herregud den visar man ju öppet. -Ubermench!

 

Jawohl

Fortsätter regnet blir det väl stövlar?

Thanks heaven for the stratocaster and the rethorical fender.png

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: