Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

…Vlad’s kompis Ekaterina Gerasimova gjorde vad Jan Helin skulle kalla ett genombrott inom journalistiken när hon tog makten i egna händer och annat. Hon moderniserade själva Gunther Walraffs metod men i stället för att klä ut sig till invandrare så klädde hon inte ut sig alls utan visade att världens äldsta yrke: Konsten att snacka skit ligger ganska när journalismen, för hennes vidareutveckling av konstarten att Wallraffa blev det för makten så oerhört spännande att fittraffa.

-Hon knullade helt enkelt skitsnackarna och deras bubbla sprack!

För Ekaterina tog tag i makten genom att hantera kuken och de skitsnackande gubbar som inte kunde stå för vad de gjorde. Spearmintjournalistiken smakar mer pepparmynta efter genombrottet, för nu är det inte lika lätt att ägna sig åt skitsnacket längre trotts dess långa historik och mycket utbredda omfång. FIttraffningen satte som många kanske vet också stopp för en del karriärer som var byggda på luft, för luften gick liksom ur dem och själva hinnan slaknande. Vill du veta mera om den mystiske Vlad så varför inte läsa boken som recenseras i första länken?

Huvudvärk gubbar Ekaterina Gerasimova.png

Huvudvärk för tänkdsticksmannen – hon ser när du kommer och hör när du går

För mer utbildning i modern journalistik som förändrar världen kontakta bloggkillarna på FSB,

FSB hade faktiskt en intessant ledare från jul 1998 till augisti 1999 han hette Vladimir Vladimirovich Putin men efterträddes i augusti 1999 av Nikolay Platonovich Patrushev.Kanske inte så roligt? Då kanske det  är bättre att få veta hur så många kunde veta att de inte visste. Läs sammanställningen från våra bloggkompisar HÄR ämnet berördes också i annonserna för det fiktiva samhället och folkhemsbubblan i allmänhet.

Teddy bear sings.jpg

Men visst vill du  veta mer om FSB med företrädare varför inte studera lite historisk svartsjuka på sputnik programet vilket man hade starka misstankar om kunde läsa utomjordingarnas signaler bättre, Här vi hoppas att du litar på källan för det är också våra kompisar eller personer vi haft sex med. Så visst har de näsa för det goda.

Vad kan vi då lära oss av detta? Tja, att det finns många okända hjältar som aldrig kan berätta och att det också måste övervägas om det underliggande liken som sakta vaggar i vågornas sång, är ett pris man ständigt ska vara beredda på att betala. Ibland kanske en del verksamheter vågar rikta upp periskopet till minnet och se. Det är väl också skönhet bara de? Framförallt att veta att det går framåt och att vi lär oss någonting av det som hänt. Att med värdighet lämna något bakom sig är inte alltid lätt.

kungabloggens sociala fiolskola.jpg

Kommentarer till: "Vlad och Ekaterina" (1)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: