Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Den som framkallar antisemitism är dess föräldrar – ansvaret dubbelt

De fruktansvärda rasistiska attackerna från övermakten verkar inte ha tagit slut. TIll skillnad mot de löpande rasistiska stöveltrampen så kom denna bilden ut . Att posera hånfullt vid sin bundna fånge, för att visa sin övermakt och få ”den” att överlag hitta sin plats i ett maktlöst underläge, vad är det då? Men Kungabloggen manar till besinning, alla judar är inte antisemitiska rasister även om den etniska självupptagenheten i området är höggradig.

Det finns alla anledningar att tänka över vad man gör på facebook, ditt konto kan bli kapat etc. Varför bomben blir antisemitisk, tja någonstans kommer väl antisemitismen ifrån om det inte är en ny naturlag va? Att förnedra en bunden person verkar sällan väcka känslor av kärlek såvitt vi känner till det. Det är som att för lång tid framöver kapa  sin motståndares möjlighet att uppelva kärlek  med en person som upplevs som likasinnad övermakten som band och förnedrade. I detta fallet verkade det vara etniciteten som utlöste det  hela.

Socialt bistånd eller beteendemässig U-Hjälp till Israel?

Massmediatelepaten Glözman Trunk menar att det hela kan bero på att att apartheidstaten israel är relativt ung och tror till skillnad från de flesta andra att vi inte ska behöva få se nyheter från området av samma karraktär i 120 år till. nej! Glözman är positiv och menar att med en bra utformad U-hjälp till israel, så kunde de kanske utbildas till att uttrycka mindre rasistisk skit på allehanda områden. Glözman är djupt oroad över den tilltagande etniska självupptagenheten men ser också tydliga samband med hur ett stegrat hat borgar  för att ge konflikten evighetsnäring. Han slår ut med händerna och undrar va fan det är frågan om, samtidigt som han är mycket noga med att påpeka att alla judar inte alls är fullblodsrasister, något han allvarligt inflikar och hjälper oss att ladda upp hans egna bilder från den lilla fosforberikningen och blekningen av skyn.

Den rasrena VITA fosforn – Von Oben

Inte bara rasren övermakt i apartheidstaten utan även VIT fosfor.png

Frågan är vem som bleker vad och vilken betydelse dessa självupptagna handlingar får på sikt, men också om man kan inse att man är sin egen värsta fiende. För det lär väl aldrig ha hänt tidigare i historien, eller?

Du skall alltid kunna lite på kungabloggens opartiskhet

Svenska kungabloggen vill inte ta ställning i konfliktfrågan utan fortsätter som vanligt att vare ert opartiska samhällsinstitut för fred kärlek och allmän övetro på språket. Kungabloggen välkomnar positiva nyheter om integration från området i stället för detta destruktivt självupptagna och självdestruktiva terroriserande av grannskapet. Men kommer det verkligen att gå? Vi får väl höra om den här skiten i flera tusen år till va? För rasismen i området verkar inte precis gå på sparlåga.

. Avslutningsvis kommer ett stämningsskapande klipp från fox news som vittnar om hur olika perspektiven kan vara plötsligt och med en semantisk analys blir det nog ganska uppenbart. Varsågod, håll tillgodo.

VÅgar man fråga sig om det någonsin kommer att finnas murar höga nog som skyddar mot de oförrätter någon gjort sig skyldig till? Eller är det sådant som får hatet att växa? Obs! Denna ädla blogg är inte tummelplats för detta hatet, det är bara en gratis spegling om dess konsekvenser.

-Varsegod!

kungabloggens sociala fiolskola.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: