Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Erbraihimi Jerzykold kommer galloperande in till Kungabloggens redaktion och berättar med hjärtat i bröstkorgen att Centern återigen har gjort en fruktansvärd Noggerchock och denna gången är den inte ens cool. Har det gamla bondepartiet glömt hur oerhört mycket växthusgaser som faktiskt passerar ur boskapen via det så kallade noggerkrysset? Eller är ovetandet bara påklistrat och spelat? Detta är ju inte ens Chocco bara Cocco säger någon utan att tillägga det som alla snuskiga säger (tex japp i daimen) men deras fantasi är ju så sjuk.

Tacka vet vi det  respektlösaste av allt nötknäpparvalsen om sin egna långrandigt rutiga-finhet, till förmån för andras förfulning. Kanske dödsstraff på de som ”fula i munnen” kan passa de som är finare bättre – så att alla kan se vilket ytligt och genomuselt spel det är. Tut i rutan duh.

-Science and  Nuts

Nogger Chock av Center flöden.png

Sätt P för lasterna återvinn P-lasten – Gör stålar och låtsas hjälpa

Som en påträngande försäljare suger så gör också förplastningen av världshaven.

Electrolux direktörer har gått på miljöhänsynskursen – vi som bryr oss om miljön så himla mycket – och skriver nu en debattartikel om att sätta P för lasterna att konsumera hänsynslöst genom att sätta P för plasten, ty den fyller snart världshaven med en allt finkornigare soppa. För ibland är livet precis som på film, allt ett jävla gladpack du rullar ut. -Men ok, visst är det genomskinnligt och fult. Ungefär som att försöka lura google med dålig Sökmotoroptimering!!! Det är precis som att slå ned sig själv och komma tillbaka till samma ställe! Hur mycket nogger är inte det då?

 

Lets talk about enviroment baby.jpg

Crack i Rutan på miljöhänsynen

Höghus är inte mindre miljöbovar de säger en kvinna kungabloggen träffade på stan och påpekar på engelska att ”this it nut” varpå hela Kungabloggens kamerateam förvånat frågar vadårå, svaret kommer likasnabbt som oväntat ”with crack you can se the nut” tyvärr så råkar Carl-Gustav just då gå förbi och han säger bland det vettigaste vi hört honom säga ”but crack might also crack the nut” varpå miljökämpen försvinner med ett smack.

-Roligare än så blir inte ditt liv! (hör jag plötsligt snuskighetskommittén ropa i spelad omtanke)

För vart hittar jag viagra för själen gnolar hon så att det nästan låter likt en återuppståndelse. Jag hör bara ekot av den stora tystnaden, saktmodigt men ömsint nynnande hennes morgon, med spruckna läppar. Moody blues, you’re my velvet satin.

Slut i rutan kungabloggen.jpg

TuuT i Rutan! -Du verkligt snuskiga hjärta-

Jag är bra bara på en sak, och den morgonen var det ingen som såg mitt Nunchakko-solo så nu är det bara flipper som gäller och ibland även lite hägern daz

VI lär oss så småningom att ta hand om våra skuggväsen på andra sidan av vår midsommarnattsdröm, för trotts allt är det ändå vår grundläggande instinkt. Där den vackra handen slutar börjar handsome shake och halva visans verser, Vare sig vi vill eller ej, du förgäten aldrig dig, så hej.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: