Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Kungabloggen.gif

Det ena för att få tid med de andra?

Butler i T-banan kommer som på beställning. De gröna metalormarna har ringlat för långt i civilisationens schwitzerost säger en del, medan andra menar att det är bland det bästa som hänt. Att få hjälp med helhetslösningar är det som integrerat det moderna samhället till nuvarande konstruktionoch form. Att få hjälp med barn och mat kan vara att få hjälp med mycket för den stressade småbarnsföräldern. På lite länge sikt undar nog också gäddan om flundran är en fisk eller om allt i livet bara handlar om att minska stressen och vi alla håller på att torska upp.  Alla hjälper alla i samhället, det var därför det skapades och ungefär så var det tänkt. Ibland kanske det är dags för ett längre stopp och tittande för att se var vi hamnade.

Själv undrar jag ibland hur barnen egentligen formas av sina superstressade föräldrar, om de tar stor skada, eller om detta är grundläggandet av en grön våg. Eller om vi inte snart får uberordningssamma Belgian Blue Hundar som vaktar ungarna i den nya skolan Jan Björklund tvingar fram där hundarna blir svaret på att alla ska tjäna pengar på ungarna och betyg ska tvingas på dem tidigt. Med riktiga blodhundrar sitter nog ungarna still, frågan är om Jan Björklund vågar sitta på sitt ålderdomshem när dessa ungarna är vuxna bara, för skäll lär han få…

Spännande tankar för framtiden – Men förstår Björklund själv vad det är han säger?

Göran Hägglund KD & Alliansen + Gulliga Djur

KD Göran kanske vill svara på frågorna om hur de kan ha en så djupt kvinnorförnedrande värdegrund, vilken enligt bibeln förefaller bygga på flera generationer av djupaste incesten, vilken får de flesta historiska tidelag att vekna av skam. Eller menar Göran att det finns andra förklaringar?

KD GÖran Hägglunds djur kampanj Jesus Gud vad tänkte ni.png

Bort med allt shit och få tid med pink?

Pinks föreställning i sverige fick bland annat kritiken: Som en hamster med adhd, från kungabloggens sida kan vi bara undra om det var denna hamster-mus liknande varelse som avsågs. ADHD och Asperger’s syndrom används i bland väldigt enkelsidigt i pressen och man kanske inte ska vara förvånad längre? För nu så verkar det inte gå så bra om att dra någon saga om bokstavbarn längre, men fördommarna lever kvar och frodas. Asperger diagnosen kommer fram vid något brottsmål, men hur ofta kommer egentligen någon annan grupptillhörighet fram?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: