Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

USA’s FN taleskvinna fick en dag frågan om hon ansåg att saknktionerna mot irak var värt priset och livet på 500,000 irakiska barn. Hon svarade: – Svår fråga, men ja! Madelene Albright blev efter det befodrad, så visst Wikileaks i all ära, men ibland är de mest makabra sanningarna helt öppna.

bazooka.jpg

MP ett talrör för kriget i politiskt korrekt anda?

I lundarna runt krigens verklighet är det alltid smidigt. Ett enda förbannat ord krig. Och det kan rymma nästan va fan som helst! Vetenskapen om att döda utan att känna medlidande glädje eller tycka det är alltför ball. Sverige har varit oerhört förskonat från krigens helveten och det kanske är ofattbart.

Kanske är det ett brott av Wikileaks att berätta vad som vi annars aldrig fått veta, om de där fina stunden familjen hade tllsammans innan den lilla vinande vinden visade sig vara en spliterbom, men du vet du vad! -Pappas huvud slets av och krockade med flaggstången 20 meter bort, så visst förstår jag just ordet massmord när hans skalle satte sig på flaggstången som en krigets totem. Ett jävligt lustigt begrepp som väl döljer alla helveten i det försåtliga sammlingabegreppet krig.

Den som är rädd för det några få personer kan berätta om de utlimata övergreppens systemetisering – Krig. Kanske ska syssla med annat i framtiden, eller också kunna förstå att  den som inte tål att se sin verksamhet i dagens ljus kanske försöker vara herre i ett för stort hus? Grundaren kommer att skriva för Aftonbladet, och visst är det sant att den heliga kungabloggen inte har några speciellt höga tankar om Wikileaks men det är oerhört oroande att de är ensamma på plan mot ett så stort gäng som sedan mycket mycket länge gjort övergrepp till en systematiserad konstart.

De borde självfallet bemötas med en osystematiserad spegling som dyker upp närsomhelst med det mest fruktansväda vapnet som finns mot dem – Sannignen. När sanningen är en säkerhetsrisk, vem fan är du då?

 

 

Thanks heaven for the stratocaster and the rethorical fender.png

Men krigets segerherrar visar på sin massmediala kampanda och visst lät matbombningen av Afghanistan bra tills den eminenta författarinnan Arundhati Roy föreslog att man skulle kebab-bomba Manhattan med motsvarande näringsvärden. Då var det lättare att förstå hur teatralt spelet var.

-Kanske åker Georgie boy till krigszonen trotts faran för eget liv och spelar en smäktande sång om Kentucky fried barbies ain’t that qute  och då smälter väl även ditt kalla hjärta?

Ett mord är ett mord och alltid lika passande,…. Men det är fan på riktigt. Är inte krig en dödsdrog, så var är då egentligen en dödsdrog?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: