Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Urkul men inte klockrent

Enligt Kungabloggen källor som synat de förislamska religionerna i Mecca området var Allahs 3 barn kvinnor och de var också de som predikade guds namn innan Gud själv kom. Men som alla starka militäristiska traditioner brukar sanningarna om föregångarna utplånas, vilket dock visat sig vara lite svårare med Al-Uzza som till och med nämns i Koranen. Hon dyrkades för sin kraftfulla skönhet och anses av flera vara förlagan tii afrodite. Men den nya klockan som byggs vill kankse islam skydda sig från den preislamitiska eran då man också gick runt en svart fyrkant i närheten av Mecca som var ett energicentrum. Men Allah hade då 3 döttrar och de var först att predika guds ord.  Höjden bredden och djupet. Nuförtiden är det viktigare att säga något som låter bra men dölja sanningen, därför ska kvinnor bära slöja enligt våra kontakter med gud – ty de som tagit kontroll över trosläran vill inte se sanningen eller symboliken. Inte heller se de  tre kranar som gud satt i vinden.

 

Från det ena till det andra

Folkhenspastorn och mannen som enligt en del kändisar gång på gång ljugit om att han företrädde dem, eller hjälpte dem Runar Sörgard, han har kallat Profeten Mohammed för en pedofil. Runar har inte gått att nå för en kommentar till Kungabloggen varför vi känner oss tvungna att ändå visa ett klipp med Runar. I kulturvideon nedan från Fredrik och FIlips program: Ursäkta Röran, så dyker plötsligt Runar Sörgard upp, men är det verkligen till han Fredrik säger Men ”du skön kuk” efter att ha berört pastorns nedervåningar?

Vad är egentligen bäst att röra vid pastorns Underliv eller teddybjörnens överjag?

 

Religionerna måste bestämma vad teddybjörnen ska få kallas

Lärare i sudan som döpte en teddybjörn till Muhammad varpå 10,000 människor gick ut på gatorna och skrek några av dem med kvinvar och machetes som svingades högt och agressivt. Men nu vågar man inte längre döpa teddybjörnar i Sudan till Muhammed och det är väl bra? KD som vi fortfarande väntar svar från i frågan om djurbilderna, är en av de få partier som försökt införa blasfemiparagrafer i Sverige, vad säger ni om det skulle itne det vara bra? eller åtminstone …….

KD håller stilen men svarar inte på frågorna

Det är väl alltid bättre att införa ett sådan förbud att häda gud? Än ett förbud för gud och gudstroende att häda verkligheten i guds namn? Se även flashback och lars vilks

Allergi kan uppstå.png

SMS lån en typisk kvinnoofälla? VIlken kvinna försöker egentligen media skapa? Den rosa-röda eller den mänskliga kvinnan som inte alltid verkar ha samma rättigheter som män?

På sidan om blasfemiparagrafen tas även den allvarliga synpunkten upp om baginbox vinerna är en typisk kvinnofälla, viktig fråga i sammanhaget är ju tetrapacken utformning och om runda tetrapack kan förebygga att tex Gudrun Shyman blir alkoholist och sätter sig och pissar, vilket i så fall kan bevisa patriarkatets enorma slughet och rykesbenägenheter. Men också hur hårt det kan slå mot tredje part. I sanningens namn kanske blasfemiparagraferna skulle hindrat mycket ont, men vart är i så fall paragraferna som hindrar påstått gudstroende från att häda verkligheten för de som tror på vetenskapen, samhällenas överjag eller vara sina egna underliv? Och vart är paragraferna som i namnet av att påstå sig skydda kvinnan – framställer henne som en förbannat dum, blind och ömsint idiotkossa som ständigt blir offer?

Ok vi kanske ska börja offerrolla mannen lite och de som inte trivs med sitt liv som kvinnor kan väl byta kön eller sluta klaga så helvetes sjukt? Om det är ganska otänkbart att byta kanske du också kan förstå andra sidan, eller tillhör du bara de gnällande psykopaterna som vill odla besläktade egenskaper? Annars är det nog snart dags att kräva att dopingen släpps fri så att mannen också kan vara med och förstärka könsrollsinnehavet och ge sina anlag en kosmetisk touch av något annat? Att slå på de svaga är väl inget konst, men kan man något annat?

 

Kungabloggens Muhammed Bilder

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: