Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

IMG_9582.png

Vi har just nått s av nyheten att delar av Folkrepublikens Kinas statliga servrar och världens fjärde största sökmotor Baidu har ställt upp i en enad kamp för den Svenska Kristna Feministbloggen som tvingades bära burka av Aftonbladets Censur Satan. Chefredaktören har inte gått att nå men enligt säkra rapporter så finns det ett och annat att se i en källarskrubb i Bromma och Jan Helin har heller inte förnekat de uppgifterna.

Sök Kungabloggen fritt från Aftonbladet’s Censur Satan

– Tack vare Google Kina! –

I Jesus och alla de andra barmhärtiga skraparnas namn, chefredaktörerna och alla de andra profitörerna, pepparkakdsdegens uppfinnare, julkalendrarnas skapare och alla andra lucköppnare världen över. Härmed förklarar vi webbplatsen invigd.

Kungabloggen i Folkrepubliken Kina invigningsjoddlar.png

Visst känns det som en seger. Hemma i Sverige visar galleristen Jan Helin upp sig med Wikkleaks och talar sig varm över det ena och andra och visst känns skådespelet igen, men det var kanske ärligare förr, säger Wall Street Journals tyngste politiske Hacker och smeker saka sin amour. Men aftonbladet får ju i varje fall åka med på båten och kännapå fisklukten och tur är väl det.

Och alliansen verkar leda allt mer, kanke beror det på att svenskarna är leda? Leda på att höra snacket om solidaritet som ofta pratas om men sällan visas. Leda på falska löften. Och det är väl ändå bra att nu ljuger partierna lite mer jämnbördigt i kapp.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: