Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

handsome hand

 

Kinesiska staten stödjer den lilla kristna feministbloggen mot censur satan på Aftonbladet. Inlägget publiceras i stället på Kinesiska Statens egna servar, till den frihetslängtande kärleksmänniskans stora  glädje. För i folkrepubliken ogillas den typen av censur. Tillsammans blir vi starka mot satans censuren och djävulens burkapåtvingande. Så visst är det inte bara obama som kan stänga ned nätet, eller öppna upp nya vägar.

På Wall Street Journal har Kungen av de tyngsta politiska hackersen vaknat och undrar va fan som är på gång!

Aftonbladet censurerar Feministisk blogg.png

Dokumenten som bevisar hur Aftonbladet tvingade den kristna bloggen att bära burka rätt på inläggen. Men medans världen frågar sig varför censurerades bloggen av satan.  Då tiger Aftonbladet som bäst. Har Aftonbladet själva brutit mot lagen om religionskränkning? Eller är det bara den normala smalspårighets censurens helvetesansikten vi nu sett skaka nationen? Hursomhest måste vi buga för den kinesiska folkrepublikens stora vilja att hjälpa till mot satans stora censuriver mot den lilla värnlösa kristna feministbloggen. Jätten och Goliath liksom.

Internationella frihetssyndikat för ut nyheten som Svenska Aftonbladets rasskola försökte censurera. Finns nu även hos frihetssyndrikatet Kungahuset (registred trademark and copyright)

Fotoalbum Kanske är kinesiska servrarna framtiden för wikileaks också? För än verkar inte aftonbladet ha lyckats få ned inlägget. Många undrar nog också varför det censurerade i första läget också. var det inte tillräckligt politiskt korrekt?

Basal instinkt Sung baby sung kungabloggen.jpg

Kina do som ya- gilla å gnullah

Den mäktiga kinesiska beskyddaren

Kim Oooh no – Dont run Nekid in Pyong Yang!

Kim o No

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: