Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

loving it Konspirationens tappade bilder som vi lyckats återskapa tack vare modern superdator och logik.png

Mc Muffin & politiseringen av människans utgångspunkt fittan

Obs bilden är en digital återskapning efter konspiratörernas kvarglömda digitalväsenden.

Här ser du en av konspiratörernas bilder vilken vi fann när matriarkatet och patriarkatet sålde sina datorer. Tydligen ska det vara en bild om hur könsrollerna ska förstärkas i ett konsumptionssamhälle där allt förstånd minskar men tack och lov så ökar Botoxförsäljningen – för det är ju där jag har mina aktier – Var har du ditt överflöd?Allt kommer sig egentligen från den gamla kristna tankemotoriken som sedan togs över av det digitala försäljningsinstitutet, vilka med alla sina grena prånglade ut det hela senare. Se bildbevisen längre ned. TÄnk också på att allt är samhällets fel och du har inget eget ansvar! Matriarkatet och Patriarkatet är jättedumma och du är alltid snäll!

motorola och samhället i allmänhet.gif

 

Det var Motorola som började med allt detta, för strax efter gräslöks processorn (det är väl din mu va?) så kom ju flyttals processorerna vilket vilket var ett slag mot kvinnan från patriarkatet. .Det är bara att vända på ikonen

Att vara en kort man med liten kuk är inte alltid lätt i det kvinnosamhälle vi lever i. De stackars männens kukstorkek jämförs friskt av tjejer, flickor och kvinnor och trycket på den unge gossen ökar allt mer. Man måste vara herre för sin hatt som hovet säger. Det är som vi alla vet inte alls lika lätt för män att bli stjärnor genom att bara lägga sig, sära på bena och säga ooh, ooh oh, så vad ska den stjärnkåte då egentligen göra, som råkar ha haft oturen att födas med kuk? Att injecera  steroider i doser som skulle gjort östtyskorna avundssjuka det är ju bara att förstärka könsrollerna som allt sminkande handlar om och i vår medvetna tid med alla iphone så spelar det väl ingen roll?

Jag dödar bara de som förtjänar det säger ogräset Sly och försöker spela tuff actionhjälte när han i själva verket inte ens kan stå för det han är, eller sitt steroidmissbruk. Men Sly är inte den som hänger läpp för det, men visst var det lite tråkigt med alla ampuller Kinesiskt tillväxthormon (jintropin) som herr Stallone lämna ifrån sig i Australien, men han visste ju som sagt inte att det var illegalt eller att det kunde betraktas som något i stil med steroider. Den sociala 3D porren är här se den i podden och njut av civilisationen.

 

Att det sedan nedanför det lilla hotelrumsfönstret där Sly huserade fanns en rad ampuller som verkligen innehållit steroider råder det ingen tvekan om och varför de plötsligt fanns där hade Sly Ingen aaaaaning om. Men Sly är som sagt intealls den som hänger läpp för dessa konspiratoriska tillfälligheter, inte ens ifall någon skulle säga att inför inspelingarna av Rambofilmerna så konsumerades det en hel del Decca-Durabol, Sly’s gamla flickvänner skulle säkert ha sagt något i så fall och det har det väl inte? I varje fall inte öppet om Sly’s stjärt och hur en gubbstjärt blir en broskig nåldyna efter åratal av steroidinjektioner.  Men å andra sidan vem fan bryr sig? Steroider är ju männens sätt att manipulera för att bli jämnställda och den egentliga motsvarigheten till att sminka sitt yttre för att må bra och vem kan egentligen säga att en sådan klockren manipulation är fel?

Handen på hjärtat, manipulation är väl något vi alla tjänar på. Så vafan gnäller du över egentligen din negative jävel? Ta ipoden och lyssna till de senaste sociala balladerna eller den non-skvaliga muzakens Naaaturlich flööden.

(Oss kvinnor emellan Dolhp har en riktig Dolph-In och den simmar som ett ljuhuvud i mörkret)

 

 

motorola det är väl bara att byta ut konturerna och följa brottspråret.jpg

Men mina damer och herrar allt är egentligen det hemska samhällets fel för de gamla kristna ikonerna som allt vilar på är ju de egentliga förgrundsfigurerna och det var faktiskt därifrån MOtorola hämtade all sin inspiration, så vad fan kan du egentligen säga annat än tack Jesus och de 40 aporna, eller hur det nu va. Så så väldigt mycket har väl inte hänt på några tusen år va?

Spegel spegel på väggen där?

Det enda som egentligen hållt i sig är de ikonografiska övertolkningarna samt den svart-vitifiering det ger. Frågar mig vem som tjänar på det om ens någon. Men ska det vara milimeter rättvisa kan det vara bra att se sina egna grunder kanske? Eller ha lite humor och självdistans kanske?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: