Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

credit ability sinus trust.jpg

Den sociala apartheidens monarkiskola

För att det inte ska gå inflation i övermänniskans överjag så här kort efter att normalvärt DNA placerats i den övermänskliga genpolen så placeras de tvenne i ett reservat som är tydligt förseglat från all ironi, därför använder man järnstängsel, för att på så sätt försöka hindra att övermänniskans övervärden korroderar i  den så kallade rostkransen.

 

Flygförbud ovan Övermänniskan’s och av övermänniskan reserverad domän?

Oklart är i skivande stund hur man gjort för att behärska luftrummet över övermänskligheten, en eventuell flygförbudszon är inte planerad berättar en av luftkommendörerna Kungabloggen får intervjuva under löften om att inte berätta någon om dennes namn grad, behörighet. Hon säger dessutom ingenting, vare sig namn eller behörighet, men det står som vanligt skvallrande på det militära skyddsobjektet vad det kan vara frågan om, bland annat på en namnbricka.

Slaggets avundsjuka är oändlig!

Många i de vanliga medborgarslagget och normal underklass har svårt att förstå sig på detta! Vilket är en styggelse och alltid bara beror på att de är avundsjuka, inget annat. Men det är egentligen ganska enkelt, Övermänniskan med sitt underliv måste skyddas från slagget som finansierar resan annars kan ju slagget snabbt inse att övermänniskan är precis lika mänsklig och omänsklig som slagget själva och då faller ju hela idén med övermänniskan – självfallet kan det  inte gå för sig!!!

 

Psykoanalys av röda Kasperdockor

Puppet on a string fantasten Castro går nu själv fast har Mao’s lilla röda i krysset för att kunna hålla tätt om kommunismens massmord efter en smärre blödning. För de röda ögonen rapporteras dock att den kommersiella produkten ”For red eyes only” har varit till stor hjälpsamhet för folkhjälten att få bort den rödsprängda visionen. Tack vare sin extrema folklighet har FIdel också blivit en övermänniska med egen hemlig polis och andra grunkor att hantera folkmassan med. Hur det är med underlivet hos den här övermänniskan förtäljer dock inte historien, men var och en får väl fundera?

Vad många inte vet är dock att Fidel Castro har en del gemensamt med Usama Bin Ladin och Jack the Ripper, de är/ var samtliga vänsterhänta. 2. Vilket dock inte ska sättas i samband med deras smak eller osmak.

 

For red eyes only fidels pudel Kungahuset.JPG

Kännedy som ja

For red eyes only

Och vi lovar Fidel att inte göra en pudel av hans ansiktsbehåring även om det skulle vara lockande. Men som även folkhemsprofeten Zinken – Lofthammar berättar så finns det bra saker att bara ha haft en tvåa i mattebetyget har vi räknat ut.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: