Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

kungabloggen på svart och vitt.png

Kampanjduellen mellan blocken tätcnar, S-nya affischer möter M-affisherna men samtidgt vet de flesa att affischer bara är en påklistrad yta och de flesta vill ha ett betydligt mycket djupare svar. Vi måste tyvärr meddela att vi fortfarande väntar på KD Göran Hägglunds svar på den tidigare frågeställningen om den kristna värdegrunden och mänsklighetens fundament.

På Wall Street Journal sitter redan en expertjournalist och hacker redo att ta sig an Hägglunds eventuella svar och skriva det på förstasidan i WSJ på svenska men antagligen bara pappersupplagan, Så vi hoppas innerligt att gud hör bön och svaret kommer snart. Annars får ju svaret bli det vanliga att många har läst bibeln men få har förstått vad som egentligen står däruti, än färre förstått hur det angör vår tid.

För närheten mellan mor och son verkar ha varit starkare förr om åren i tidernas begynnelse, mähända även den mellan fader och dotter? Är det någon som vågar trycka upp affischer med texten: Se våra färgade papper och tänk på all skog den river, eller bara kortvarianten – Färgat papper riven skog?Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: