Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Den verkliga Anit-Feminismen bortom ett det saktmodiga offerrolls gnolandet

förstöer.jpg

Den står självfallet kvinnor för. Fråga dig själv på fullt allvar om du någonsin hört en man tala så mycket skit om kvinnor i generell mening som andra kvinnor gör. För de alldra flesta män tycker bara jävligt bra om kvinnor på ett eller annat sätt. Ibland kan det vara ett helvete men vad fan kan man göra åt det, man är ju bara född sån! Lika bra att göra en faceplant i verklighetsbanken liksom. OBS! här snackar vi inte när förhållandet är slut för då snackar alla parter nästan alltid illa om varandra.

De verkliga antifeministerna är så klart kvinnor

bim.jpg

Den normala Anti-Feminist Suggans sexistiska skithusstalagmiter

I praktiken går det att skylla allt dåligt på mannen, men ingen vill titta på hur framgångsrikt det varit? Kanske passar det bättre att återupprepa lögnen tills den blir sanning, men är de kvinnor som påstår sig vara feminister verkligen kapabla till att föra fram det vettiga samhället som är öppet för alla på samma villkor eller har de som satt på sig ettiketten feminist ofta fört tillbaka kampen genom att snacka en massa skit? Exemplen är många och jag tänker inte ens ta ett av dem, utan var och en får väl fatta själva? Det viktigaste är att gå framå och för nästan varenda jävla människa jag känner och har kännt under hela mitt liv är de själva det största hindret i deras egna liv. De är personerna själva som ofta bär ansvaret för de skador de fåt och de framsteg de gjort, de framgångsrikaste av dem alla verkar vara personer som förstått att lära sig av det och inte skylla från sig på en kukgrå asfaltscementering som kallas vana och staplades till vägar för några tusen år sedan.

fan, många droppar blir det.

oooh bama.jpg

Obama är sig inte lik – men var det fel av honom att gå sängvägen? Vem klandrar honom i så fall? för vem är det  viktigt att kalla honom hora? För alla männen? Eller för någon annan? Men gud vad han knullar och jävlar vilken kuk!

Kliar det i fittan ibland? – Så bra! Klia tillbaka

Kvinnor har per default flera fördelar vid en rad yrken, men man får väl för fan först ta och fatta att kvinnor är bland det mest jävliga som finns mot andra kvinnor – hur jävla svårt är det egentligen? Men några lika villkor lär det aldrig bli så länge kvinnorna är så helvetes sexistiska mot varandra –  för det är självfallet precis vad det handlar om sexism och inget annat, varför skulle det vara det egentlgen? Är det kvinnan eller mannen som stigmatiserar horan, eller frågan kanske inte får ställas helt nyanserat ens en gång?

Den antifeministiska attacksuggan och den ständigt onaturliga förställbarheten

”Det är väl knapast männen som tvingat kvinnorna att sminka läpparna som en morgonståndsskållad snippasimulator” – är väl den mest berömda frasen som John Wayne sa till Folke Bernadotte i långköraren The Roadrunners Big-Bang som gick på top 60 listorna utmed Sunset Boulevard seklet ut. Och den rullen är ganska långt ifrån den normala bögrysaren, för dessa två stackare tvingades ju runt i de ukrainska och sibiriska fånglängren för kvnnor. Och inte fan var det jordgubbssaft det första som mötte någon av dem när de släpptes in i cellen med 60 kvinnor, de vet vi ju alla som sett det läbbiga slutet.. Men det är kanske just därför filmen också blev en förebild för de nordsibiriska feministernas trottoarporr – här slickar vi inte på stolparna i detta bottenfrusna kungarike!

-Det är javlarimig inte bara microsoft i mina kinderägg, ett och annat havrekex går väl ner också. Du kan ta min moussakka med dig i matlådan surkukade metalmecklargubbe, plåtnicklas gaffla i dig mutterfettet, där du sitter i Ukrainska statens växelådsfabriker och snackar växelådarnas kugghjulsbelastningar, med andra lika intresserade fränder, jag skiter i vilket. Men jag led ändå med dig litet när Sovjetstaten svarade imprealismen med den numera ärkeklassiska: Kosmolflickornas pråm – Där kommunismlögnerna putsas ned i varenda jävla popnit som höll bräderna fast vid det romantiskt trämålade trabantdelarna, för inga träd fanns det på den ödetajgan mina barn.

Någonstans måste också politruckerna hämta sina högburna klackjärn från, och om sanningen ska fram var det bara järn i ändarna, resten var de gamla träbockarna som under några tusen års bottenfrusna helvetesknäppar ändå lyckats gnola sig upp till ytan bara för att bli fejkklackjärn åt politruckerna. Och skulden för det hela fick som vanligt männen för de var ju de som fick spela eldare i Kosmol flickornas pråm, till och med pråmdragarna var kvinnor, ofta klädda i de ärketypiska marlboro-rödvita bastkjolarna var sällsamma läten genljöd över volgas deltan på den tiden det begav sig. Precis som vassen de var gjorda av – så visst fan sprutar det i sägnerna.

Kukens sociala upprättelse

Det är knappast männens fel att kvinnornas osolidaritet mot andra kvinnor är så jävla stor och att man inte önskar sina medsystrar lycka till bättre i praktiken utan gärna fryser ut och biter till men också gärna konkurerar om det ytlga reflexernas snabbt övergående glans. Att belasta männen för det och mycket annat kanske har dragit tilllbaka den verkliga feminismen länge nog nu? Eller är det inte dags för framsteg snart? Är det män som tvingar unga flickor att bli stereotypa modebloggare i krig med varandra men samtidigt som förebilder för en massa andra? Att i avmätt högmod gnälla, går väl alltid, men vad fan har du egentligen gjort för spermans kulturhistoria?

puppet on a string norma and the famous wing.jpg

Men erkänn attt den lätt ironiska speglingen av några specialiteter kanske någon dag i varje fall litet granna säga någonting till någon? Feminist är inte ett påstående det är en handling som innebär framsteg, de flesta som kallar sig feminister vet därför inte skillnaden mellan verb och substantiv och verkar ha fått ett  anfall med en massa pluskvampperfekt på hjärnan.

Och allt är bara sats-lärans fel va? Res dig upp för helvete och sluta lalla. Kvinnorna var här först och kvinnor som förfogar de egentliga kraftverken, inte en måttstock för mammeluckstafflierna, måla mina ord, sanda mina pucklar och framförallt tryck på mina knappar plåtsniklas för nu kommer jag.

Den verkliga feminismen bör inte ha några direkt fiender så varför går den då inte framåt?

Attacksuggans hat mot litteraturen

Gnolarnas kulturbalett Le origin du Monde, är det männens fel att det inte finns fler kvinnliga toppförfattare eller är det kvinnans fel att hon inte så lätt kan släppa all och bara låsa in sig och skriva? Kvinnan har ofta mer språk i sig ofta än vad männen har, så ur ett  perspektiv är det bara kvinnornas inställning till kvinnor och den förbannat sexistiska attacksuggans robusta antifeminism som hållit tilbaka flera generationer av verkliga toppförfattare. Att inte släppa fram sina förmågor i detta fältet är väl grundat i kulturfientlighet och litterärt hat?  Hur svårt kan det vara att förstå egentligen?  Inte fan skulle männen kunna bidra med att kunna förhindra något sådant, anledningen är lika enkel som fundamental, han har helt enkelt vare sig kraften eller kapaciteten till det, så lägg av.

Orgasmfejkning för män Den vita lögnen för män – Jämlikhet?

Sanningen om Sperma Beroende – Är feminism spermabrist eller är även kuken feminist?

Annat är det, där en verklig feminism mer och mer gör sig gällande. Bangladesh är bara ett exempel, där ett gammalt dåligt mönster bryts tack vare microlån och mycket annat. Männen får i en del fall inte ens låna pengar, för de är sämre på att betala tillbaka och levererar mindre vinst tillsamhället i övrigt. Där är det nog bara för den gamla skithuskulturen att anpassa sig. Men där visar också kvinnorna mer solidaritet med varandra. Vad har du förresten gjort för feminismen i världen?

-Förutom att skylla allt ont överallt på män då förståss, eller ja nästan dårå? Försök att skända mitt intellekt och din förmåga med något värre.

Kommentarer till: "Attacksuggan’s Sexistiska Skithusstalagmiter och Antifeminismen i allmänhet" (1)

  1. […] Bottenfrysta nordsibiriska stolpskott Antifeminismens inkubator? […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: