Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Google SEO

SEO Google

 In search of Google

Din hemliga porrsurfning kan avslöjas. Kungabloggen har tidigare tagit upp den utmärkta tjänsten Horsök. Men detta mina damer och herrar är något helt annat. Aftonbladet skriver om att din hemliga porrsurfning kanske inte alls är så hemlig som du tror när du sitter vid datorn och runkar. Utan ”porrsurfingläget” kan faktiskt spåras efteråt. Och det finns faktiskt en rad vägar att spåra dina porrsurfningsvanor, allt från coockies till insticksprogram till en genomsökning av raderade coockies.

Var fjärde sökning på Google lär vara om porr, så akta er en dag kanske det avslöjas hur många timmar du suttit där avskärmad framför monitorn och bara runkat och runkat. Tänk på att en fjärdel av Google inte är porr, det finns Kvalitetsmärken hos Google. Vi har tänkt att gå in på sökmotoroptimering – SEO och hjälpa Google lite att optimera sin sökmotor, för det är vad sökmotoroptimering handlar om. Här ser du ett snabbt utkast gjort i all hast…..

Hur optimerar jag min startsida så att den snabbt  hittar Kungabloggen? GÅ till din sökmotoroptimerade Google central och lägg till Kungabloggens Google widget på iGoogle Här. Här ser du dessutom den Kinesiska Google algoritmen som står helt säker från Aftonbladet censuren och därmed garanterar frihet från storebrors klåfingriga snuskfingrar. De kanske borde lära sig om Google drone – den militära övervakningsroboten. enligt uppgift lär den enda vägen att hålla sig borta från sökmotoroptimering med den vara att kontakta liemannen. Där kan vi snacka SEO i himmelen.

Hur optimerar du då sökmotorn?

Tja titta på hur Officiella Svenska Kungabloggen lärt Google lite om sökmotoroptimering, om du tex söker på;aftonbladetcensur, kärlek, robotsex eller bara den vanliga söktermen spandexbanolon och se vart du kommer, kanske du finner den stora kärleken långt bortom principen om horsök?.

Googles Kungliga Sökmotoroptimering

Är inte det sökmotoroptimering så säg vad som är. OBS! Du måste använda Google’s Kinesiska Algoritm för den står säkert från censuren i de svenska dagstidningarna. I Den nordeuropeiska sökmotorn som optimerats för bland annat kungabloggen kan du dessutom nodda och slappa efter behag, för den är utrustad med de senaste IC-kretsarna vilka är 100% säkra mot Fisk-URL och annat slagg som kan göra även en ny dator ganska så seg efter en tid.Något vi kanske alla känner igen?

(Obs! vi har haft svårt att fästa nätelementen vid denna sidan varför resultatet av Sökmotoroptimering SEO vi hjälpt Google med tyvärr inte kan visas här men principen är ju den enkla om vad Google själva kallar ”puffade resultat” och tanken var att om någon söker på ett ord som tex ”kärlek”  eller ”aftonbladetcensurerar” så skulle den som söker skickas mot första svaret Horsök, direkt. Men nu har vi stigit för mycket hos Google redan på det begreppet, sök själv på horsök och berätta på vilken plats svenska kungabloggen ligger på – Så visst funkar det och alla kan hjälpa Google att optimera sin sökmotor.

Basal instinkt Sung baby sung kungabloggen.jpg

Håll Korea fritt från Sexismen – Knulla den

Stort tack till vår sponsor Kungahuset,  Sydkoreanska nyheter om Google kontor vilka påståtts bli stormade på inrådan av Kim Ill Sung  samt Googles Faceplant i facebook  vilka samtliga är exempel artiklar som kan skrivas om till det bättre genom att tillskansa sig informationen i denna copyrighade artikel. För internationellt går vågorna höga sedan nedläggningen av Wave och en ledande expertkommentator på Wall Street Journal har lovat komma med en spådom om de inte hinner bli hackade i generna.

-VI kan bara hoppas människorna blir mindre själviska och tänker på andra. Samt är lite positiva precis som kungabloggen! Vad tror ni om det, era negativa surpuppor? -Lär er att vara politisk korrekta och glada!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: