Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

absolut kungahus.png

Devisen billigast vinner verkar slå igenom på bred front. Ungar och ungdomar har nu mer tillgängliga mängder alkohol än på mycket mycket länge och vi kan självfallet bara tacka den fria företagsamheten för detta geniala mirakel. Ett mirakel som dessutom gudabenådats med rätten att lämna fullständigt lögnaktiga bilder av alkoholen i så kallad reklam, bara för att några jävla förorättade stackars företagare ska slippa skrika jävla förmyndarsamhälle.

-Men jag kan berätta för er själsliga horor vad ett förmyndarsamhälle är

-Det är ett samhälle där man är tillåten att ljuga och förvandska informationen speciellt för barnen, desmå ska dessutom kunna åtnjuta friheten i det fria samhället att få se hur bra det blir i skolan när billigast vinner. Det är som en skönhetstävling där den billigaste är den som får folkhälsan i säng. Jag har skrivit till Carl Bild och frågat om han som vunnit så många tävlingar inte kännt sig billig någon gång, han har inte svarat. Men det är väl så med alla som får betala det dyra priset, de får inga svar bara en massa frågor.

 

Tänk-er nå-gon?

Det är väl ändå alltid en bra skillnad på att sälja något man äger och har, men den som säljer andras själar är och kommer alltid att vara den verkliga horan. Begreppet är skräddarsytt för just det, så varför talas det inte öppet på allvar om den katastrofala politikens allmäna horaktighet när alkoholreklam är tillåtet av några jävla skäl som fullständigt saknar rim och reson.

Aftonbladet har en halvbra artikel om förhållningssätt till alkohol som man kan ta upp med sin avel. Men man har missat den kanske viktigaste poängerna. Den sjuka svenska alkoholkulturen som på något jävla förunderligt sätt gör en massa idiotier tillåtna bara för ”att jag var ju full juhe” tjenare. Den andra och sista viktiga punkten verkar vara så helvetes tabu så jag vet inte om vi vågar skriva ned det, men ok. här kommer det. Vad gör egentligen alkohol i samhället, vad kostar det och hur många vittnen är det som nu inte kan berätta ett skit om alkoholens verkningar av en enda orsak för att det dött som bevis. Lyssna i vinden.

En del tycker det är viktigt att kontrollera VAR det dricks – det tycker kungabloggen också – drick det genom munnen känns det inte bra.

Sedan bör vi kunna ha en nyanserad debatt om alkohol – det finns fördelar också!

Institutet mot Ddödsdroger och Psykdroger listade några av dem vid den bejublade alkoholistens ursäktskalender. Kanse tål att fundera över?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: