Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

En del sexism går verkligen långt över gränsen. I detta TV-inslaget som tack och lov filmades kan vi se den typiska hackkycklingens roll för en sexistisk-sugga. När hon inte får beställa sina Nuggets då får hon verkligen ett klockrent hönapönasyndrom och flaxar med armarna som om detta skulle vara hela världen.

Nu undrar ju de flesta hur man kan sjunka så lågt och börja mobba stackars donken-anställda med all den psykosociala stressen och låga rangen de redan har i samhället. Men svaret i detta fallet är faktiskt ganska enkelt – sådana är de alla feta sexistiska suggor.

-Man känner lättast igen dem på att de är så överdrivet kategoriska! I detta fallet kan det till och med vara frågan om den svårare varianten av militärisk mördarsugga, då hon snabbt uppvisar det karakteristiska tuppjucket och nöjer sig inte med att näbbas. Enligt Wall Street Journal experten Folke Siderwalk så är detta mycket typiskt för den sexistiska transen. – Ett ständigt självupptagen egenkärt länkande säger han och tar sig lätt på ovanpå gylfen.

 

näbbas.jpg

Enligt källor aftonbladet varit i kontakt med så har det inträffade inga direkta kopplingar till utsjungande damers jakt på ungkött och manliga primörer på ålderns höst.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: