Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Astra-Zeneca DÖDEN och språk konsulenternas homo ecconomicus förklaringsmodell för kannibalismen.jpg

Vilket jävla språk talar de vetenskapliga bedrägerierna?

Som Kungabloggen tidigare berättat betalade Astra-Zeneca 3,7 miljarder för ett fel de samtidigt påstår sig inte ha gjort, så visst upptäckt det ständigt nya naturlagar, eller hur är det egentligen? Dessa nyheter skrivs mest på börssidorna. Trotts att det handlar om företags om betett sig synnerligen bedrägligt och manipulerat med vetenskapliga resultat för att få sin lilla söta medicin att se gulligare ut än vad den egentligen är. Det var väl förresten bara  en som tog livet av sig under utvärderingen av medlet va? Och Astra Zeneca säger väl att det inte beror på medicinen, undrar om det är tillåtet att fråga hur fan man vet det? Nu tvingas Astra Zeneca betala ut än mer pengar för sitt  bedrägliga beteende där faror med medlen förtigits.miljardskadestånd Svd Astras beska medicin SvD.

Astra Zeneca får Böta

Är det inte bland det fulaste man kan göra att ljuga om biverkningarna för en medicin till en grupp som verkligen behöver en fungerande långsiktig lösning?  Kan man aldrig i utförsäljningarnas tidevarv backa tillbaka något och se vad som hänt?  I princip har läkemedelskontrollen sålts ut till privata intressen, vilket härvan ovan visar, läkemedelsbolagen står för läkarnas vidare utbildning och du betalar notan, vem tror du det är som förlorar på det då?

Värde invalid.gif

Man behöver inte vara speciellt intelligent för att inse att statens kapital är medborgarna och medborgarnas hälsa, oavsett vilken politisk åsikt du än hör hemma uti, så går det inte att kohandla bort. vem har rätt  att hyra ut incitamenten till folkhälsan? Är det bara i USA man förstår att sätta värde på människors liv och döma bedragarna till rimliga böter?

ett gott hjärta och social kannibalism kungabloggen.gif

Tala fint sitt Vackert

Allvarligt talat censurjävlar vad kan i praktiken vara snuskigare än att låta människor dö för att man ska tjäna pengar och därmed tiger om biverkningarna? Finns det på något sätt, någonsin något sätt att skriva en text med bokstäver som kan vara värre? Berätta den då för mig och resten av svenska folket för verkligheten är fanimej inte vacker, tro fan at texterna blir därefter.

Men om det inte finns något värre så censurera era egna klåfingrighet, eller ge fan i att kräva att texten ska vara mindre anstötlig än verkligheten den beskriver, hur i hela helvete är det möjligt? Ni vill väl ändå inte att den kommersialiserade mordreformen ska uttryckas som förskönad omskrivning.

Kan Censurmobben säga -Ja – på 55 språk men inte förstå verkligheten på något språk?

Toppdirektörn och den gravida blattehoran? TUUT I RUUTAN? Reserv

(värt att radera en blogg som beskriver en snuskigare verklighet? För expressen?) De snuskigaste vidrigheten av dem alla är att påstå att något är snuskigt och därmed göra det snuskigt. Det låter kanske fint, men det är faktiskt lika lätt att förstå att den som påstår att något är snuskigt är den som stigmatiserar. Och den som stigmatiserar en verklighetsbeskrivning har stigmatiserat sin egen existensgrund. Expressen bloggen ADD – Nästans som reklam försvann 10 minuter efter ett inlägg om den högt uppsatta direktören och den lilla gravida 2-barnsmoder som enligt egen uppgift sålt sex till den rika direktören. men det kanske man inte får fråga om trotts att tidningarna skrivit ut namnet på personen etc.

Inlägget återfinns även hos kungahusets anticensur salonger. Den blå avdelningen en trappa upp. Psst, kursen på Astra är på väg uppåt, och det är på börssidorna de beskrivs som mest….psst. börsen är sådan ingen har ansvaret. Homo Ecconomicus.

Kan vi återinföra dödsstraffet för dem som bara berättar hur det är? Eller ska vi svepa allt i minkpälsen, Expressen DN. om mysa upp de glätta eufemismernas hjärtinnerliga slaktmask?

 

Urbota inskränkthet eller Urbota Inskränkthet?

 

Kommentarer till: "Astra Zeneca Döden – Ett Gott Hjärta oss Kannibaler emellan" (2)

  1. Helt godtyckligt rättat några stavfel idag. De andra får vara, i varje fall en liten tid till. Hur skulle det egentligen vara om allt här vore perfekt hela tiden?

    Du skulle bli bortskämd och odräglig kanske. Vi har fått nog av näthatet och annat som tidningarna sprider omkring sig.

    Gilla

  2. […] om Astra Zenecas böter på 3,7 miljarder som betalas utan att knysta trotts att man inte anser sig ha gjort fel. Ett gott hjärta oss […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: