Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Nergerjournalistikens aftonblad.jpg

Och tiderna förändras, vi med dem. Men vi kan väl alltid lära oss en hel del av historien, om inte annat för att den talar om hur vi hittade hit till den platsen, där vi befinner oss, jahär vettja.

Happ happ.

Men inom hip-.hop så sker det också en viss meningsutväckling, barbie rockaren Ken berättar om hur ”snutarna skjöt i luften” och hur mycket annat hände. Huruvida ”snuten” tycker om att kallas snuten undrar jag, men en del benämningar kanske vi får lära oss att leva med? Andra går ur tiden, men ju mer ojämlik makt som läggs vid dem, desto större blir nedgrävda spänningen. I USA är N-ordet ett strikt tabu, men tack vare USA’s stora nedgrävda rasism så är det bara aftoamerikaner som får lov att säga neger och nigger och hur jävla bra vittnesmål är då inte detta om att rasismen lever och frodas som aldrig förr?

Attackpoliserna slog till mot kungliga flummare.JPG

Var och en har sin egen berättelse

Jag kommer nog alltid vara faschinerad av hur svårt det är för människan att tala sanning om sitt ursprung och hur viktigt det är för människan att dölja den verliga sanningen med alla medel. Hela männniskosläktet kommer från negerfittan. Negerfittan är också ditt ursprung.

-Svårt va?  Tycker du det är snuskigt så är du en riktigt snuskig jävel och då har du nog hamnat lite fel! Låt oss i stället snacka Iphone  hacking-reality och allt annat tekniskt i vardagen som hindrar oss att kommunicera och se.

 

Visst är alla människor lika mycket värda.png

Vi på den Officiella Svenska Kungabloggen kan å andra sidan glädja oss åt att det inte är i USA vi lever utan i Sverige och här vet vi, att alla människor är lika mycket värda, det är väl därför vi har brott och straff och kungen har åtalsfrihet?

Passande, nog behöver vi bara dra ned på skolkostnaderna som skenat i väg, genom att privatisera rasläran kanske vi till slut kan få totala ansvarsfrihret och 13 belgian blue hundar som sköter utbildningen i förorterna till regeringen och den allmänt förljugna omständighetens fromma. Så att ungjävlarna lär sig om vad som är politisk korrekt att säga och hur de beter sig rent allmänt för att hålla lobotomeringsstrukturerna vid liv. Verkligheten, ja men den släppte vi väl för länge-länge sen.

-Fan vad du är retro idag då!

 

———————————-

—————

Reklambloggen ADD på expressen vågade fråga om

Toppdirektören råkade knulla den gravida blattehoran lite?

 – 10 Minuter senare var hela bloggen raderad – Du skall icke ifrågasätta den rådande ordningen! Eller våga fråga ifall den gravida tvåbarns modern blevo påsatt under fullständigt jehu, vilket poliskonstaplarna utanför i trapphuset vittnar om. Ty frågasätter du något sådan ja då kan bloggen försvinna helt och hållet även på expressen.

Så visst är det inte bara på Aftonbladet Horgubbarna håller varandra bakom ryggen och censuren frodas! Tänk positivt vettja – Era negativa jävlar. Varför ska ni vara så besvärliga?

Aftonbladet Censurchockar liten kristen feminstblogg

Censur Satan påtvingar harmageddon burka över inlägget.

Tack för bilderna Bögbloggen Arierna och De förtutfattade meningarans kunskapsunkning. Osjälviskhetens Riddare. Censuren och annat.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: