Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

stång.jpg

Den feministiske förkämpen Fredrik som gjort sig känd genom att bara vara sig själv även mot kvinnor som sminkat sig i flera timmar för att medvetet kunna manipulera männens svaga sidor ochsamtidigt låtsas inte alls förstå vad det är frågan om har nu återigen blivit attackerad bara för att han är feminist. Då drar man sig heller inte det minsta för sexistiska svinhugg som ”kåte fredrik.” Fruktansvärt.

MEn alla är inte lika jävla sexistiska och hatiska bara för att fredrik är en framgångsrik feminist  och som vi alla vet väcker det hämdlystnad hos det avundsjuka sexistiska packet. -Han är fantastisk vågar en del fortfarande säga trotts det hårdnande klimatet i samhället.

Men visst är ändå filmens värld fantastisk? Mästerregisören som knullar barn får stöd av kändisarna att slippa åtal, lite har ändå de kända männen ibland gemensamt med kvinnan – Att få lägre straff för samma brott, så visst fan är det imponerande sjukt? Och inte fan är det den som klagar mest som ständigt mest är utsatt, eller?

frontal.jpg

Men visst är det intressant att även de som passat på att utnyttja Fredriks oförställda naturlighet som observatör och spontana språklighet också förr eller senare erkänner att de ofta kännt sig utanför, etc. Kanske är det just på grund av detta självupplevda utanförskapet som  de har spökat ut sig så för att sexistiskt manipulera med feministen Fredriks naturliga sexualdrift? Vad kan väl någonsin vara mer sexistiskt än att försöka radiostyra andras åtrå och därmed också tankevärld, genom att göra sin kropp till en sexuell flugsmälla?

Allvarligt talat vad är det för jävla sätt, klä ut sig till spöken och sedan beklaga sig över att någon säger spöke, är det logiskt? Eller är det ett angrepp som visar att den man som påtalar kvinnans utseende efter att hon pysslat om det i flera timmar som en led i den medvetna kosmetiska manipulationen av omvärldens syn på hennes yttre inte accepterar att någon påpekar de yttre företräden hon arbetat så hårt för att få fram – i syfte att manipulera fram en förskönad bild av sig själv på andras näthinnor. Herrejösses vad i helvete är det för en jävla värld?

Ska man inte ens få uttala det manipuleraren kämpat så hårt för – för att då spricker den subliminala masken av påsminkad osyldighet upp i späcket sminket är gjort utav? Det är i så fall ren antifeminism, för att ta masken av påsminkade manipulatörer går att gör oavsett om de har fitta eller kuk, det har mer med manipuleringsstrategier än kön att göra.

Varför finns det så jävla många förutfattade meningar om oss feminister? Feminism är  knappast att skaffa sig ett yttre för att manipulerande vinna över andras svagheter och därmed konkurera ut andra kvinnor till förmån för den kortsiktiga segern. Feminism har inget med kortsiktiga segrar att göra, det handlar om att utrota kriget.

-Att fälla den svage är väl aldrig några problem eller är det?

Aftonbladet censurerar Feministisk blogg.png

BIlder från Aftonbladets censurskandal – Läs internationella stödbloggare världen över:

Aftonbladet lät Satan Censurera kristen Feministblogg

Amerikanska förkämpar för det fria ordet engagerar sig

Disqus piskar stjärt!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: