Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Heading Urbota

Adopterandet av den nya Lobot-Hack-trenden sprider sig som en löpeld över nätet och i såporna

-Allt ska hackas och huvut ska in-

Fisk URL’ns tid är nu

Många har kanske sett de förkortade URL’n som kan passa bra på twitter och andra tjänster. Men för att verkligen sätta sitt avtryck behövs faktiskt en URL-förlängning, det s.k. Fisk-URL’n är svaret! Vilket också bekräftas av Wall Street Journals Google Hackare

Se här bakom Urbota Inskränkthets skenbart korta URL:er döljer sig mastodont URL, det hela trixet går egentligen ut på att skaffa sig fördelar när det gäller Sökmotoroptimering, för om URL är så långt att det skickat besökaren till domänen som angetts så hinner aldrig hela adressen anges i ett digitalt paket, och det är just finessen. För med paketuppdelningen skapas fördelarna SEO-Tekniskt, om adressen blir så långt att den skickat dig till grunddomänen i url innan den hunnit skicka hela adressen, då hinner ju grunddomänen återkomma till din browser med den digitala frågan: och sen då?

Kondenseringen av FLUX-gapet

Genom detta digitala fluxgapet biter sig adressen i svansen som en långt ringlande SEO-fördel, vilket kan förenklas så här: alla ettor i adressen gaddar sig samman mot frånvaron av intet som därmed rent tekniskt blir den utopiska förgyllda nollan. Adressen blir ju så lång att mottagaren browser gått in i en adressloop, något som man förr i tiden inte trodde var möjligt. Detta är också ganska långt ifrån en hoole in one för SEO-teknikerna. Det har ingenting att göra med metamaterial eller tekniska osynlighetsmantlar.

Att bre ut sig är ingen konst

Störst är väl den som kan veckla in sig igen och ta plats i det SEO-tekniska bottenskicktet tack vare allmän horlänkning och Mighty-bite-biter-fight the dust URL, vilket är en slags modern Kykoshinkai karate som har rötterna i sydostkinesisk Kung Fu men nu är renodlat digitalt slagfärdiga adresser. De slår helt enkelt knock på Googles sidvärderingscentral genom att ta bort ”K” eler ”Kn” när knocken kommer och då står ju Google ensam kvar där med ett:”ock” -ellerh ur?

-Snacka om att patriarkatet kör kingkong-noggern ur det digitala slasket! 

Utbränningen av TCP filtren i internets relästationer

Genom att hålla på och manipulera URL och andra adresser så har patriarkatet skapat ett viruellt internet som egentligen är ett kosmetiskt manipulerat verklighetsscenario bara för att kunna framhäva sin individuella patrikalitet, utan minsta tanke på att de faktiskt förkortar livslängden på TCP-reläena i alla internets kopplingsstationer, som en patriarkal tvångströja. Det är så förbannat självreflekterande att gå upp i rök, eller vad säger man egentligen till ett svart hål?

-Det måste vara förbannat ljust därinne va?

Google Explorer

Google Waves nedläggning och Fish-URL Vilka är de gentliga sambanden?

Tja, vi vill från Svenska Kungabloggen sida inte bidra till någon spekulation i ämnet utan hänvisar till expertisen.

Google webmaster direkt om Swedish Fish – Se hur just du kan drabbas. Att Google lägger ned Wave kanske hör samman med Fish-URL, visst kan det vara så.  Google SEO  som var med och Hackade fram GoogleExplorer III., är tillfrågad, men har i skrivande stund inte kunna lämna något svar.  Vi hoppa dock att Google slipper gå i konkurs tack vare att de inte betalar städräkningen och lite annat, hojta bara till så hjälper vi er! I nästa avsnitt kommer vi att förklara hur Sökoptimering går till.

Säg nej till Fisk-URL & Urbota Inskränkthet

Kampen mot patriarkatets Fisk URL måste börja någonstans

varför inte hos de som tar sig fram genom

att vicka på arslet?

Fisken va?

Vi har uppdaterat artikeln sedan den skrev då mastodont URL, Fisk URL och mini URL har decimerats till komma i historiens vingslag.

Kommentarer till: "Urbota Inskränkthet avslöjar – Patriarkatets Fisk-URL" (4)

 1. […] det anledning att sörja, efter en kändisbloggares stora avslöjande om Googles kampanj mot Fish-URL så väntas antagligen hårdare tider för alla i sökmotorbranchen rapporterar […]

  Gilla

 2. Google Lukt – Sök reda på din barndom Nu! | Google SEO @ Spotlife sa:

  […] KUNGABLOGGEN AVSLÖJAR – Patriarkatets Fisk-URL | Kungabloggen om SEO Forum & Google Sökmotoroptimering 1 […]

  Gilla

 3. Urbota Inskränkt censur i SEO världen. | Urbota Inskränkthet @ Spotlife sa:

  […] sist har vi den ultimata motvikten till feministbloggen nämligen patriarkatbloggen Urbota Inskränkthet som bloggat om just SEO Forum. Har dock lite svårt att förstå allt men de verkar fromma till […]

  Gilla

 4. […] sist har vi den ultimata motvikten till feministbloggen nämligen patriarkatbloggen Urbota Inskränkthet som bloggat om just SEO Forum. Har dock lite svårt att förstå allt men de verkar fromma till […]

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: