Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Vägra misshandlas av  matriarkatet - Kampanjaffisch mot våld inom förhållandet invert.jpg

 

-Vi vill göra annat än att skälla och slicka på er!

Stödet för SD verkar öka, kanske är det nu dags för Kungabloggen att ge sig in i politiken? Fjärmandet från en demokratisk princip verkar tydlig då en del inte tar alla yttringar på allvar, vilket är ytterst allvarligt. Men kanske är det så att de som inte tar SD på allvar väljer att göra det för att slippa se att SD är resultatet av deras egna förskönande verklighetsbilder och vägran att se problemen de själva skapade? Hursomhelst blir valet stenhårt förkrossande.

Kanske skulle det med tanke på gårdagens hemska nyheter om manshatets uttryck vara bättre att starta ett egetmansparti,  för att tillvarata männens rättigheter och sätta stopp för matriarkatets alla manipuleringar av mannens vardagsliv, tex att bara männen varit tvingade att göra värnplikt, där ofta ett helt år gick åt till att försvara riket, trotts att de själva kanske inte riktigt ville det innnerst inne. Så mycket mer skulle kunna sägas om de strukturella orättvisorna som drabbar mannen på grund av matriarkatet (eller vad det nu är) men då kanske bloggen bara fylls av bittra kvinnors lilla fnittriga ”varför hatar ni kvinnor” ”var din mamma elak” kommentarer som för att  tysta och förlöjliga männens kamp för lika rättigheter.

 

Hur ska vi kunna säga att vi älskar er när ni sätter er på vårat huvud?

Jämför med de andra partiernas för och nackdelar, så kanske du ser attt det saknas ett verkligt mansparti som tar vara på männens rättigheter?  Och dessutom i praktiken visar mannens stora kärlek till kvinnan, men också vågar hylla olikheterna, att man och kvinnan har olika egenskaper generellt sätt, gör att de drar åt olika håll, men detta mina damer och herrar är inget att våndas över, det är ju för guds skull det som skapar rymd.

-Hey Space!

 

väntans tider2.jpg

underskatta aldrig matriarkatet och de bygnadsstrukturella socialhinkarna

Bloggens skyddshelgon Kungen och Kim Jong Il röstar för övermänniskan och underordningen

Passiviteten sköter resten, the gravity of Ubermensk.

Tänk på att rapporteringen kring kungabrölloppet var ett genombrott för journalistiken enligt Aftonbladets egna chefredaktör, så visst är tanken om Övermänniskans finstämda moral vällovligt förankrad i journalistiken som den alltid varit, vad sedan journalistiken gjort för den sociala analfabetismen det är ett ännu oskrivet  fikon-blad.

Vad säger vår politiske Googleist om det? (“nikke lindqvist”)  klarar Pentagon matriarkatets Hexadecimaler

Eller ska nonsens demagogins tamhundar vinna gläffsandet?

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: