Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

En 80-årig sjuk gammal man har blivit skamligt utnyttjad av en kvinna som han dessutom var gift med. I stället för samlag och andra glädjeämnen i livet så har den stackars gamla mannen fått leva på gamla intorkade bakverk som för länge sedan sett sina bättre dagar.

När den ädla gentlemannen så til slut lyckades gå att rädda, så var han svårt medtagen men kunde ändå berätta att hans fru och hennes nya älskare hållt honom som fången och matat honom med gammalt mögligt bröd, vilket underförstått även kastats på honom som en gest av ”limp bisquits” och varats oliderliga lätthet.

När Bill Clintons dotter Chelsea nu får extra uppmärksamhet så är det bara på grund av sin pappa och inte på grund av något annat så visst styr patriarkatet mycket fortfarande

Och allt detta kan vara ett verk av patriarkatet. För aldrig är det våran egen dumhet och konsten att följa gamla vanor, sätt att få barn att gå i gamla gängor, som är ledspåret till vad vi åstadkommer och gör, detta kan nämligen vara en iscensatt melodram av det alltid lika förhäxande patriarkatet  och sådant ska vi alltid ta på allvar.

 

pantad eller bara tom.jpg

Det är själva grundformen i de sociala plastgängorna, med lite skruvning och ett kort skakande så förlorar de så lätt huvudet, ack alla världens tändsticksmän. Bara skaka lite och  få upp toppförseglingen så kommer  det patrialkala  innehållet att lossna med den himmelska lubriceringen. -Just screw it.

-Och vipps så blir alla kvinnor solidariska med varandra! Japp så är det.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: