Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Det är är kulturtradition gott folk Varför klaga?

stång.jpg

Den sociala urbeningen

Ärade medborgare, en tid har nu gått sedan du fick förmånen att vara med och betala den gamla traditionsrika kulturen om övermänniskan och övermänniskans ideal. De mervärda människorna har nu haft semester och varit måhända varit ute och sneseglat, bara ofina avundsjuka människor skulle klaga och sådan är väl ändå inte du?

Aftonbladet har alltid upppskattat övermänniskoidealet och chefredaktören kallar delar av rapporteringen för ”ett journalistiskt genombrott ” trotts att rapporteringen om mervärda människor har en mycket lång och djup tradition hos tidningen. Vad chefredaktören avser är kanske att underklassen nu kan följa övermänniskorna på sina egnehändigt införskaffade mobila telefoner – det är ett fantastiskt genombrott – Men ändå inget brott på genetikens och den infödda mervädesprincipen som självfallet har samma grunder som rasismen, den som föds med de generna är också finare och mera värda rent journalistiskt, därför får de också mer uppmärksamhet enligt de kära gamla raslagarna, fastän det får man ju inte riktigt säga, för verkligheten är något en del skyr värre än elden.

 

Ett gott hjärta och social kannibalism Trademark.jpg

När någon är mer värd blir någon annan mindre värd

Detta är en del av den sociala kannibalismen, ett välinarbetat och tryggt system

Överjaget – Underlivet: Den sociala värdeförpuppningen

Dock inträffar då och då det svårmodiga för de mervärdiga övermänniskorna att de måste gifta sig med någon mindre värd – det är detta som kallas äktenskap, då kan faktiskt en undermänniska så småningom bli en övermänniska tack vare den filosofiska kopplingen mellan överjaget och underlivet. Och om det inte är sann och fin romantik, säg mig vad är väl då?

Vad männskligheten verkligen behöver efter övermänniskan

är bara några sprutor botox

Då försvinner hela grimaserande och känslan av kannibalismen och andras mervärde, då vi alla kan le glättigt och glatt rätt in i övervakningskamerorna som korrekt välamvätta medborgare – men alltid ha kvar våran dröm om övermänniskan.

Kungabloggen no 1.jpg

Fatta galoppen och tag plats i den vältempererade sociala kannibalismen

kuk.jpg

Det är bara avundsjuka människor som klagar och sådan är väl ändå inte du?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: