Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Många skriver till oss fulla av beundran i sina hjärtan och det är väl bra? Men just att så många vill veta hur man själv skapar en perfekt blogg som kungabloggen har faktiskt känns något ansträngande. Men ok då, våra älskade läsare har tjatat så mycket så nu ger vi efter: Skriv bra och fina reportage som Kungabloggen gör, här ser du några exempel på bra faktareportagen

Gör som Kungabloggen hjälp era läsare

Idag tänker vi svara på två frågor som bloggare efter bloggare funderat sig fördärvade över.

Förekommer det verkligen mycket vaskning på inneställen? Dvs man köper champagne och häller ber servitören att sedan gå och hälla ut den i vasken?

Nej! Enligt Svenska Kungabloggen egna undersökningar har inte något fall av sådant beteende kunnat spårats den senaste 3 månaders perioden, inte heller Aftonbladet har lyckats hitta några sådana rapporter.

En annan läsare undrar Vad är Mooning?

Ni ser kära vänner allt behöver inte vara så komplicerat! Ibland kan en bild vara en perfekt artikel.Länkar du bara till några andra händelser som tex Mooning festivaler etc så kan din lycka som bloggare vara gjord.

Var alltid politisk korrekt

-Ett annat exempel på mindre perfekta artiklar kan vara: Mus attackerad av råtta på skithuset En mycket tragisk historia om en ålderstigen kvinna med reumatism som satte sig ned i lugnan ro för att bajsa lite grand och då plötsligt så biter råttan till på något ställe. Tack vare vårt ingripande skrev inte tidningarna: Handikappad kvinna biten i fittan, osv med bilder på det onämnbara där det vidriga djuret  satte sina smutsiga tänder. Vi såg det nämligen som vår journalistiska plikt att förhindra det. – och som de flesta vet kan den journalistiskpliktkänslan rättfärdiga vafan som helst, så länge vi hjälper till, tycker de äh bra själva eller nått… Så här skriver ni inte:

”Handikappad kvinna biten i fittan på skithuset”

För om ni skriver så kan ni bli censurerade och dessutom få problem senare i era bloggkarriärer. Så skriv i stället ”Feminist med svår reumatism huggen i snippan av patriarkatet”  Då visar ni också bättre och mer pedagogiskt hur kvinnor alltid är offer och hur råttan står för könsmaktordnigen med sitt regelrätta snippadestruktiva beteende. Att det i sak framställer kvinnor som några hjälplösa offer kan du strunta i för det är politiskt korrekt. Känner du inte igen din syster eller mamma i bilden och inte din dotter heller så strunta i det, det är inte politiskt korrekt att ifrågasätta kvinnans offerroll ännu. Att det sedan urlakar alla trovärdighet till ett verkligt jämställdhetsarbete kan du strunta i, det politiskt korrekta ska inte ifrågasättas. Att pride sedan är långsiktighet är kanske något annat?`Nej tillbaka till uttryckskärnan nu igen…Moral

Fakta om Toalettrelaterade skador 

Toalettrelaterade skador kan vilken jävla bloggare som helst skriva om, men det unika med Kungabloggen är att vi dessutom hjälper större nyhetsbyråer att föra ut när toaletter räddar liv. Som till exempel hur en Kraschlandning på toaletter räddade liv och det är enligt våra kära läsare och många bloggpristävlingar vad som gjort kungabloggen till den perfekta bloggen förutom vår storartade blygsamhet, då förstås.

-Så du ser min lille vän, det finns hopp även för dig!! (såsom liten bloggare på jorden är)

Såja våra älskade kära vänner, nu knäpper vi händerna och tackar för idag,kanske skänker en tanke åt de saliga ängdernas fröjder eller de kungar som genom åren skrattat ihjäl sig.  Oss bordellkunder emellan – ska vi inte sjunga en sång för alla våra sentimentala horor?

-För taxameterlyckan i tiden, med vackert omslag, The collapse of toilets in Glascow. Det är just genom den renodlade osjälviskheten som Kungabloggen har blivit så älskad men tydligen så uppskattar flertalet läsare att få veta på saker som de funderat över länge som till exempel den socialt knappt yttringsbara frågeställningen om porslinsutmattningen i toalettvirket verkligen kan leda till en renodlad toalettkollaps, eller om det verkligen är sanning att en kraschlandning på toaletter kan rädda liv. VI ger svaret . Tänk på att toalettrelaterade skador även kan gälla barnen och att sådana då kan kräva speciell hänsyn och att man inte skrämmer barnet som kanske råkat applicera bajs på fel ställen – Pittsburg universitetet har gjort en pedagogisk  sammanställning som pdf där du kan få en könsneutral beskrivning av adekvat förhållningssätt till dessa uttryck.

Det värsta av allt i denna smeten är kanske att de nya toaletterna inte alls är så säkra  som man kanske tror utan kan explodera rätt av, vilket BBC också rapporterat om, så somna tryggt i förvissningen om att kungabloggen bryr sig om det du har kärt.

Kungabloggen kommentars widget har flera frågat efter och till slut gav vi efter för trycket. Sak samma med Kungabloggen inläggsflöde som lyxwidget . För att lasta av Aftonbladets servrar finns nu Kungabloggen också på netvibe. Att kalla sig feminist och snacka smörja är att göra feminismen en otjänst och att kalla sig feminist innebär inte att man är feminist. Den som gör något för saken kan bli det.

Kommentarer till: "Feminist biten i fittan – Bloggskolan del II" (2)

  1. […] till Super-Detox, men det är fullständigt felaktigt. Bilden kommer i själva verket från vår genus-korrekta bloggskola, så att även en i raden person som du också kan bli en fin och eminent bloggare såsom eliten i […]

    Gilla

  2. […] till Super-Detox, men det är fullständigt felaktigt. Bilden kommer i själva verket från vår genus-korrekta bloggskola, så att även en i raden person som du också kan bli en fin och eminent bloggare såsom eliten i […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: