Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

lenin stalin och kungabloggen de luxe i renodlad politisk korrekthet.png

Med anledning av Aftonbladet senaste censur nu även mot den officiella Officiella Kungabloggen så kommer vi genast att inrätta oss i ledet och tala korrekt, sitta korrekt och andas korrekt. Falsk feminism ska naturligtvis inte få kritiseras, allt som kallas feminism och har de skrivet på omslaget är vad det står i paketet också!!!  Varför ens bry sig om att kritisera den alltid korrekta ledningen?

AB Censur

Censurerandet av inläggets bilder var det första som skedde trotts att inget naket fanns på dem, inte heller något blod, brottsligt eller anstiftande därtill. Däremot fanns det en spegling av det politiskt korrekta landskapet och om speglingar inte går för sig då kanske det kan vara på sin plats att attackera något annat än spegeln?

Men visst är det intressant hur en del saker inte tål speglning? – Beror det på spegeln och spegelns enorma smutskastningsförmåga eller något annat?  Att kunna ifrågasätta en automatisk prenumeration på offerrollen hör nog snarare till att växa upp.

lenin stalin och kungabloggen de luxe i renodlad politisk korrekthet.png

Länge leve politisk korrekta sanningen

När en spegling blir för mycket då kanske andra sidan av spegeln är det man i första hand bör klaga på och inte spegeln?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: