Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

-Tja, då kan man undra vilket liv du lever. En del säger att kokain är som en kunglig blandning mellan Flashdance och Silva, svårt att säga för oss som inte har så mycket erfarenhet av någondera, men nog kan man förseställa sig hur en sådan hybrid får kontakt med verkligheten och den moderna civilisationens mest välputsade stol.

En svensk sneseglare mötte just ödet med 1,4 ton kokain i lasten, undrar om det var värt resan?

Bredband åt folket flashdance.png

Houston we have a problem

Men alla kanske inte inser problemet själva, Whitney Houston kanske är det ultimata beviset på att kokain är ofarligt? Eller är det inte det? Hon sjunger väl bättre nu än någonsin och är dessutom stabilare, tonsäkrare och tja, hon har kraften, viljan och kunnandet – Eller är det tvärtom? Du är bedömmaren i din värld så vad säger du egentligen?

Kokain + Alkohol = Kokaetylen

Patrik Sjöberg har rätt när han säger att alkohol är ett större problem än kokain men kombinationen Alkohol + Kokain verkar vara den sämsta utav dem alla.Tja en enda sak kan man väl säga att när kokainet är större än livet – då är du sannolikt döende, likt så många före dig. Har du dessutom en släng av ADHD verkar det vara lättare att fastna, så vad kan man egentligen säga annat än grattis?

Inte ens ett poker-geni vinner den matchen.

Kokainisten Sigmund Freuds Kokainrecept från Instutitet – Dödsdroger och Psykdroger, en del anser att Sigmund’s betydels för kokainvågorna inte går att underskatta. Säga vad man vill om den gamle dillaren med lite sexualneurotiska fantasier verkar han allt ha haft.

Läs även om mannen som får sitta och runka en tid i en kall cell efter att ha

Kommentarer till: "Kokain är större än livet?" (1)

  1. Hej FeliciaB Ledsen att dina kommentarer inte kommer med men de tillför ingenting, bitterhet och negativitet är knappast något nytt. Men du får gärna blogga själv och länka hit så att alla ser vem du är och vilka frågor du ställer. :) Håll lågan vid liv, det är viktigt att inte ge upp och bara sura …

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: