Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Hey white man.jpg

Vad vet den vite mannen egentligen?

Aftonbladet har ett klipp om en livsfarlig djungeldrog vilket inte alls verkar vara hela sanningen bara sanningen och inget annat än sanningen. Enligt flera källor på nätet med mycket goda vetenskapliga referenser så verkar det snarare vara så att det farliga ligger i att hålla drogen illegal och inte tillåta den inom ramen för sjukvården. Så vad är egentligen en dödsdrog?

I Den frågeställningen kände vi oss fullständigt vettvilliga, vi vände oss därför till Institutet mot psykdroger och dödsdroger och frågade dem om Ibogaine var en dödsdrog, inte heller deras expertis tyckte det. Det visar sig dock att regeringens för detta narkotikasamordnare sagt att det inte fanns några vetenskapliga studier om ibogaine och att allt detta var rent nonsens.

Björn Fries kommenterar Ibogaine i tidningen anhörig 2007.png

Mitt i det sorglustiga fick vi i varje fall se regeringens expertis göra en helomvänding i frågan innan hela deras avdelning pangades igen och de fick sparken. Tack för det, med sådana experter vem behöver vara okunnig då? Hur många regeringar har egentligen haft experter med den kunnighetsgraden? Var det konstigt att socialdepartementet stängde ned en hel underavdelning eller bara logiskt? Tja, debatten är fri. Men att påstå att man gjort ett bra jobb samtidigt som det finns större tillgång på narkotika till ett lägre pris än tidigare kanske kräver en ganska så flummig tankearkitektur?

Ibogaine på youtube

 

Institutet mot dödsdroger och psykdroger kommenterar Ibogain.

Original bloggarnas ursprungsblogg: Le origins Du Monde

Ibogaine video ibogaine video.

tsunamiturtle.gif

Tack till Expressen bloggen Concerta som förr hette feta slinkor förr i tiden, ja ja, man blir finare… Men skivomslaget är en viktig klassiker i konsten att uttrycka sig med tredje ögat. Men det kanske är opassade? piratebaj

 

Zodiac schack.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: