Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Arnold Schwarzenegger skämtar friskt om våran stackars Mel som på senare tid betett sig som om han inte kan hantera sina egna hormoner, till Kungabloggen har det framförts uppgifter om att det är Mel’s hormontillskott som gjort att han har haftt svårt att tygla sig.

Äldre män kan ibland få svårigheter att få ribban att stå i artig givakt för damerna vilket självfallet kan upplevas som en styggelse. Hursomhelst så tar fler och fler män hormontillskott, en del verkar gilla det så mycket att de tar stora överdoser av hormontillskotten vilket verkar vara vad som hänt med våran Mel

80x1 kungabloggen.gif

Kanske är det just detta som gjort att många äldre män känner sympati för den stackars Mel, som får fler och fler besvär med vittnesmål från verkligheten, ljudband och sådandär tarvel som Oksana fått sin syster att läcka fast bara ”eventuellt kanske”

Från rasistattacker till kvinnomisshandel är döden för karriären siar en del. Utpressning vill Mel kalla det hela medans vännerna sviker en efter en. Han har det inte lätt våran Mel och tillskott behöver många män i övergångsåldern, Men de flesta klarar av det bra.

 Kanske Testosteron kan vara den nya Dödsdrogen vad säger Intituet? Tack för bilden förresten i inlägget som bilden kommer från visas hur det i de lugnaste vatten verkar förekomma en hel del annat. Scientologins Knarkchocker som nu verkar komma fram.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: