Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

clowns.gif

Öh, va eh klockan liksom?

Den militära paranoian förnekar sig aldrig men tar å andra sidan sig självt alltid på största allvar, trotts att den ligger bakom många krig. Visst är det underbart? President Obama säger att det är en säkerhetsrisk med läckan som avslöjat en del av alla oskyldiga människor som dött under kriget i Afghanistan. Jag måste erkänna att jag är enfaldig men jag trodde att Obama var smartare än så och insåg att när helt oskyldiga människor dör så är det också en säkerhetsrisk som föder andra sakherhetsrisker och göder de befintliga.

Men att oskyldiga människors död inte utgör den primära säkerhetsrisken kanske skvallrar vart den här logiken har sin gravitation någonstans och vad de redan ”döda icke amerikanerna” var värda. Det är väl bara att hoppas att Obama lyckas ta sitt förnuft tillfånga och inseatt USA faktiskt har fått en offentlig kritik mot sitt egna agerande av sina egna.

Många ursäkter att göra dåliga saker

Att skylla på något är väl alltid en bra teknik? Att 100 oskyldiga människor dog måste väl någon dag kunna anses ha varit en fara för deras säkerhet eller åtminstone deras liv, eller nått`?

Jan Johansson han har ADHD eller nått.

Det är därför han söp säger han själv som misstänker att han har ADHD elelr liknande diagnos, tja det sätter expressen i rubriken. Verkar lite fundersamt det där med diagnosen om man säger att man har ADHD eller nått, det kanske inte ger den där professionella klangen – liksom alltså va? Eller var ADHD tänkt som en ursäkt för att supa? Så helvete att det är. – Det kommer heller aldrig att bli någon ursäkt verkar det som va?

Här har du Alkoholistens digitala ursäktskalender från Institueten mot Dödsdroger och Psykdroger, eller nått.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: