Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Väx upp med kungabloggen.png

Kvinnans yttre fåfånga är en myt

Varför verkar så många tjejer och kvinnor så besatta vid att vara åtråvärda på det yttre fysiska planet? Det säger att de inte alls sminkar sig för att hetsa upp någon eller vinna i runkabilitet, men är det verkligen sant? Är det så att kvinnor bara sminkar sig för sin egna självkänslas skull, då torde det väl vara ett vetenskapligt faktum att den kvinliga självkänslan sitter i att dölja sitt verkliga jag till förmån för ett utseende som förefaller kunna påverka männens kisspiinnar på avstånd, varför är det så doh? Är det inte fult av feminismen att göra så? Eller är det just det som Inte är feminism? Det handlar väl inte om fåfänga .- det är ju renaste manipulationen.

Det faktum att kvinnor generellt sett har bättre självkritik än många andra, gör det kanske till och med svårare att få kvinnor att se sina egna roller i samhället och hur de själva självklart är med och påverkar allt detta. I allt från hur ord som ”fitta” till bakugn ska ha för anseende, vilket blir tydligt i avståndstagandet från fittan vilket sker alltför ofta – Vilket får den enda egentliga följden att de som vill baktala någon nu fått ett gratisord värderat och klart.

Förstår inte kvinnor att det verkliga snusket ligger i att tycka fittan är äcklig?

Förstår inte kvinnor att alla männniskor har svaga sidor? Mannens svaga sidor känner alla till men få talar om, för mannen vill låtsas stark och inte djupt fittaberoende som många män verkar vara. Detta förefaller enligt kinesiska källor för jättelängesedan vara något som kvinnan utnyttjar, men sedan när är det ok att slå de svaga? Det undrar jag. Männen kanske inte vill få sina kisspinnar manipulerade bara för att någon vill stärka sin självkänsla.  Varför manipulerar så många kvinnor männens kissspinnar och låtsas sedan inte om det, det borde ge kvinnan en långt större makt än hon någonsin är van att erkänna att hon verkligen har.

Det jag bara råkar fråga mig är det enkla faktumet,Är det inte bättre att erkänna hur verkligheten ser ut, för att kunna förändra verkligheten? Ska verkligheten bara styras bättre av myterna? Av myten om mannen som hatar kvinnan, tja vart finns då denna mystiska mannen? Mannen kanske på sin höjd hatar att vara beroende av något och att erkänna sina svagheter, men hatar kvinnan – Nej! Då borde jag träffat någon sådan man. Det har jag inte, däremot en del kvinnor som bara snackar skit om män trotts att de ofta med framgång manipulerar deras kisspinnar och svaga sidor, att de senare får tillbaka för det anses oftint – ty mannen kan du alltid slå på hans svaga sida – och hurfan logiskt är det då?

Tackar Expressen kvinnornas reklam & ADD blogg för bilden

pack man.jpg

Spela inte Packman med männens själar bara för att de är svaga i köttet

Jenniffer visar bullen, Kemiska ingrepp för att öka på manipuleringsmöjligheterna av kisspinnen. Munnar som liknar en kåtsaftskållad snippa enligt psykoanalysexperten Walter Hetrzulky. Tidningarna stödjer dessutom den kvinnliga manipuleringen av mannens kisspinne med diverse bilder på halvnakna honor, jag undrar hur länge ska vi däggdjur ha det så? Vill du vara med och styla manipulationsteknikerna med aftonbladet så att män kan smeka sin kisspinnen i hemmets lugna vrå samtidigt som de åser resultatet?

Är det aldrig så att männen blir förnedrade av denna manipulation?

Varför är det så viktigt för dessa s.k. kvinnor att manipulera den redan svaga och lättfällda?

Sedan när är det ok att utnyttja sin övermakt på de redan lättfällda?

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: