Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Ärade medborgare. Officiella Svenska Kungabloggen har efter mödsamt träskande att hjälpa Aftonbladet ute i stora världen. Därför kan du nu följa Aftonbladet senaste nyheter direkt från Netvibes och Kungablogens eget chateau på samma hemvist.Här kan du f

Aftonbladets  chefredaktör Jan Helig inte känna till det hela men han har här fått möjligheten men han uppges enligt jourhavande telepat känna sig glad och värmd av nyheten: – Ett genombrott för det Övermänskliga kan han ha tänkt.

 

väntans tider2.jpg

Coolt bajs från rymden

Eller åtminstone högt atmosfären, det är vad ett par drabbades av när bajsmbomben kom och knackade på deras sovrum. Den förtäckta isklumpen som enligt experterna inte är att betrakta som en verklig bajsbomb kan ändå vålla ibehag för den som drabbas. Flygplansexperten Broddhöl Wulk intygar direkt till Kungabloggen att oftast gör man sig av med bajset på marken då den slamsugarbilen kommer och ska tömma tankarna samtidigt som andra fylller tankarna.

Det värsta är säger Broddhöl och stryker sig sakta över magen, Jo det är när någon passagerar tappat ned en klocka eller plånbok i den kemorenade bajsholken för då får vi tillsammans med säkerhetspersonal och slamsugarbilens shaufför gå ut och bevaka identifieringsprocessen av klockverket samtidigt som andra små guppande föremål flyter förbi i all sin saliga uttryckfullhet.

Kungabloggen - Blott ett ögonblick i sänder.jpg

James Joyce på bongotrumma i horhus 14,  hade kungabloggen gärna levererat, därom blevo det dock intet.. Men ge inte upp hoppet riktigt än, kära du. Måhända en dag så…

Nyheterna

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: