Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Och gjuter lite olja på vågorna

Men kanske det är fel lägen nu för BP att försöka manipulera allmänheten just nu? Speciellt bildat förefaller det dock inte vara att ge ifrån sig manipulerade bilder avsedda att lämna ett visst intryck. Den om inte kan berätta om verkligheten vid ett verkligt krisläge har en väldigt låg trovärighet över lag och skall inte tas för något annat än vad det är.

Manipulerandet av den mediala bilden

Är en gammal kär tradition hos en del större företag och de gör så gott de kan, för vad fan är egentligen verkligheten mot en rubruk som talar till deras egna fördel. En inställning som kanske kan skvallra något om var den verkliga grafvitationen befinner sig i deras ställningstaganden till omvärlden och andra idioter.

Tack till ADHD och ADD för bilden.

Gör som kungabloggen – bli en vinnare du också

Annars är det bästa sättet att hjälpa dig själv är genom att ljuga och låtsas vara osjälvisk, för det är förbannat lönsamt. Det är därför så många kändisar slåss om att få skänka på välgörenhetsgalor och andra direktsända jippon, när det går likasåbra att skänka kunnande, engagemang eller pengar närsomhelst annars. Kungabloggens svårmodiga kamp var inte alls så lätt som många gärna vill tro, nu när Kungablogen är en förebelild för många moderna bloggare världen över så kan det se lätt ut, men det var svårt i början. Hade inget riktigt tangentbord och det som fanns hade bara en knapp att trycka ned så, den fick flyttas runt hela tiden, det tog halva dagen att bara skriva in att man skulle vara offline på grund av att man behövde bajsa. Ok, slutskämtat. Men nu när vi har erövrat världen så passar vi gärna på och hjälper alla andra att bli överdängare de också.

Här hittar du flera hjältar

Pusha är ett trevligt ställe som vi hjälper att få publicitet och känner en skyldighet som kungablogg att stödja, så att de får lite extra uppmärksamhet.

Aftonbladet har en hel del tips om hur du blir sedd på nätet, eller stjärna på egen hand, det finns några sätt till att synas lite bättre, Sökmotoroptimering sysslar med Sökmotoroptimering  och har en hel del att berätta om hur du syns bättre för du tål väl att bli Googlad, för handen på hjärtat ingen vill väl se ut som BP idag….Sätt ut ditt namn på kartan vettja.

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: