Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

kristna fundamentaliser och den konstiga konsten.png

Den mediala snabbmaten ovan har inget med verkligheten att göra

När den massmediala hettan stiger, ja då kryper råttspråket fram som små hål i schweizerostlingvistiken, det kan verka hur rimligt som helst när någon säger det, men kan vara raka motsaktsen i praktiken. Med anledning av rasistiska kommentarer kring tidigare inlägg  vilka (inte publiceras) kan det vara värt att påpeka.

Ordet antisemitism har djupa rasistiska rötter, det verkar uppenbart efter att ha skrivit gårdagens artikel om övergrepp som självfallet väcker en våg av hat vilket en del vill tolka in i begreppet antisemitism men i själva verket är ren rasism och självfallet kan vara föranlett från semiters sida. Och när någon kritiserar handlingar som begåtts av en Israeliter kan ibland råttspråket komma fram och väsa rasist, fastän det inte har något med det att göra, däremot är det ett ytterst allvarligt försök att manipulera yttrandefriheten genom att påtvinga människor en rädsla för att framstå som rasister när det rakt inte är det. Det känns därför viktigt att påpeka i samma råttlingvistiska ords anda att alla judar inte är rasister.

Den moraliska rätten till övergrepp känns tveksam, oavsett hur man vänder och vrider på nöten är och förblir det så. Vem är det egentligen som bygger murar och hur mycket antisemitism genererar inte dessa murar? Ska vi ta och fråga alla rasister om detta, för de främsta rasisterna vill ju inte se sig som rasister, det förlorar ju ofta saken på så vad kallar man sig i stället? Tja varför inte förkämpe mot antisemitism? Men inte sällan verkar man i stället sprida just det man påstår sig bekämpa, exakt hur många år till ska det vara så?

Det är mot bakgrund av det viktigt att komma ihåg att alla judar inte är rasister och självupptagna i grötandet av släktskapets egna offerroll. Eller instängdhet. Men som Svensk får man också ta ansvar när Svenskar beter sig illa ute i världen och protestera högre mot sina egna om man vill vara en av dem eller hur? De som befinner sig i krig med verkligheten för att inte kunna uttrycka sin egna rasism kanske ska kallas för vad det är.

Övervåldet mot Gaza’s befolkning är inte berättigat och kommer aldrig att bli! Bojkottta rasismen!

 

Är det inte bättre att kämpa för verklig yttrandefrihet?

Kungabloggens Muhammed Bilder

Se Svenska Kungabloggens Muhammad BIlder och bedöm själva om antikungabloggismen vuxit sig starkare på det senaste pga av den rent hatiska rasismen, eller om den verkliga yttrandefriheten vunnit mark gentemot den hatiska urtidsrasismen och andra självupptagna element som inte bör tas på större allvar. Där är det allt bättre med lite psykedeliska kärleksserenader.,

 

(hård moderering av kommentarerna tillämpas, här talar vi alltså om muhammed bilderna och antikungabloggismen för varför skulle vi inte också tänka på oss själva och omge oss med begrepp som speglar det? ) I stället för att gruppera sig i folkgrupper kan vi hitta de unika och poisitiva med sverige enligt ledarbloggen.

 

Kopia av bird on a wire.jpg

Har jag blivit utnyttjad nu igen?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: