Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Aftonbladets Chefredaktör har enligt uppgifter till Svenska Kungabloggen varit otrongen mot sin fru och sålt sig billigt till den sydtyska bögporrindustrin, men enligt uppgift fått sparken för att han tog uppgiften att skrike BITTE på alltför stort allvar. Efter det lär han tydligen gått i samma fälla som flera ryska journalister och politiker, då han enligt uppgift blev gruvligt knullad av den hårdjuckande skjutjärnsjournalisten Ekaterina Gerasimova som vi skrivit om förut. I de internationella mediahusen blev hon därmed Gunter Wallraffs värdiga ersättare och moder till begreppet att fittraffa.

Men kan detta nu vara bakgrunden till hela Littorin-affären?

Ja, du är inte ensam om att undra. Men från den lilla söta ryskans håll medelas det ennligt nyhetsaktiebolaget att hon sagt: ”Jag skulle kunna sätta  mig över ett 100 tal små kosmolgossar bara för att få komma till ett så finnigt och fett gubbarsle som Helin en gång till, en gång till.”  Att bara se det guppa från takspeglarna i hotelets himmelssäng gör det hela mindre tråkigt.

Vi är naturligtvis oerhört chockerade över uppgifterna och skulle aldrig ha publicerat dem om vi hade fått en dementi från Jan Helin. Då jag själv är på semester just nu och inte kan ha skrivit det här därför, har andra ansvarit tagit över handen som chenkonnäsörer och ansvariga stildirigenter.

Andra säger sig veta att   Aftonbladets urspårning kan vara en skenmanöver för man inte ska tänka på att Chefredaktören själv stödjer rasismens grundprinciper.Enligt andra källor så har Helin gjort flera Legosbeställningar för att tillfredställa sin egna bild av verkligheten precis som Hitler, Lenin Stalin och alla de andra som är vana att få som de ville. För Helin visar ju i praktisk mening att han stödjer principen om övermänniskan och de rasistiska grundidealen att människor föds med olika värden och att alla människor inte är lika mycket värda i praktisk och journalistisk mening, därför inte heller i verklig mening enligt Helin. -Vad man  säger sedan spelar ju inte så stor roll när handlingen spelat bort ordens mening.

 

 

Har Helin förtalat Analsex som helhet?

Enligt ganska säkra källor har videofilmatiseringarna av de påstådda övergrepp gjort att även hemtama och övervana utövare av analsex fått nog av detta efter att ha sett den motbjudande videon med chefredaktören. Många är de tidnidningar och bloggare som lättvindigt och känslokallt skulle spekulerat i dessa uppgifter, men sådana är inte vi på Svenska Kungabloggen, vi bara erbjuder er att veta vad andra spekulerar i.

-Någon moral får man ju ha, som reprresentant för övermänniskan, vettja!

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: