Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Dag efter dag verkar liknande händelser inträffa som Här när en bakbunden fredsaktivist blir brutalt skjuten  (Aftonbladet TV) av den Israeliska armen, vad kan verka mera antisemitiskt än semitser skjuter bakbundna fredsaktivister en efter en?

Alla semiter är ju förvisso inte antisemiter men om deras handlande vilar på en rasitisk grund där andra befolkningsgrupper anses ha mindre värde, ja då kan det ju självfallet vara en renodlat rasistisk handling det är frågan om.

Självupptagna rasister skapar antisemitism

Det verkar som antisemitismen kom efter semiterna och varför ska vi tillåta att så många självupptagna dårar skapar så starka rasistiska spänningar? Tror de att de är övermänniskor eller vad är det egentligen frågan om? De som skapar antisemitiska spänningar har tidigare dragit vapen mot hjälparbetare vars enda själsliga anledning att befinna sig på platsen var att hjälpa människor till ett bättre och värdigare liv? Hur många år till ska vi behöva läsa om dessa krigsmakare som år efter år skapar dessa antisemitiska krafter ur djupet av sin blinda rasism?

Tack för typerna – Klockrent

Se även Kungabloggens Muhammed bilder som älskas av alla fördomsfria.

Frågan är väl närmast vem som kan irritera sig på om Mohammed avbildas eftersom ingen vet hur han såg ut. Under tiden detta klarläggs så kan du gratis njuta av den nymoderniserade neo-muhammed bilderna som väckt så stor uppmärksamhet när och fjärran och visst är väl det bra att flera grupper belönas med förmånen att få stoltsera som rondellhundar innan ljuset slocknar och 1000 blinda bloggare sätter käppen i gatan som på ett fjärran kommando från en upphetsad lieman.

Bara den som älskar sin egna grupp mer än andra – tror på rasismens grundtankar är det inte så?

Kommentarer till: "Antisemitiskt Illdåd, bakbunden man nedskjuten" (2)

  1. Maria de Suède sa:

    Alla rasistiska handlingar är fruktansvärda oavsett vem det är som begàr dem!

    Gilla

  2. Ja absolut. Det finns ingen anledning att se igenom fingarna på denna rasismen som dessutom verkar skapa rasism, man grundlägger för ett evighetskrig.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: