Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

schizophrenia.jpg

Övermänniska räddar hel dag för mänskligheten

Prinsessan Madeleine räddar verkligen hela Viktoriadagen, berättar Aftonbladet som blivit mer och mer medveten om Övermänniskans oerhörda kraft, att rädda en hel dag det kan ingen ur underklassen. Prins Philip har dessutom pratat i telefon med sin syster vilket självfallet får en hel artikel tillägnat sig, något som den avundsjuka massan har svårt att förstå. Men många förstår inte att övermänniskan är värd mer än andra människor och det är just därför de får mer uppmärksamhet, jamenar om de inte var värda mer varför skulle man då skriva om dem? Nej, självfallet är de värda mer mänskligt och journalistiskt, det är ju det man visar när man ger förhandsrätten och de medfödda privilegierna uppmärksamheter som andra inte får och vad kan väl någonsin vara fel med det?

Ett genombrott för nyhetsrapporteringen och Aftonbladet enligt Helin

Aftonbladet är naturligtvis stolta över att ha få varit med och bära fram attributen av Övermänniskan till medborgaren och annan underklass. Det är till och med ett genombrott för nyhetsförmedlingen enligt chefredaktörens själv.


Under lördagen redovisade Aftonbladets mobilsajt 147 797 unika besökare. Under hela veckan hade mobilsajten 369 840 unika besökare. Bägge siffrorna innebär nya rekord med god marginal. (De tidigare rekordnoteringarna var 345 515 respektive 135 414 unika besökare).

– Det här var på många sätt mobilens genombrott som nyhetsförmedlare. Mobilen var den perfekta plattformen för nyhetsförmedling för alla som var på plats, säger Jan Helin.
-Vi är också stolta över att vi lagom till bröllopet kunde erbjuda vår live-tv direkt till mobilen, säger Jan Helin.

Det känns tryggt och bra att Aftonbladet verkligen förstått det nymodiga i att arbetarklassen nu kan se övermänniskans ve och varanden hemma i sina egna minimonitorer och beundra de ouppnåeliga för all sin värdefulla mänsklighet och de självklara privilegier som därtill kommer.

– Det var en fantastisk helg där vi på olika sätt lyckades nå framgång i alla våra kanaler, säger Jan Helin, chefredaktör.

Vi från Officiella Svenska Kungabloggen kan bara grattulera Herr Chefredaktören till att så präktigt ha stött principen om människors olika värden så kraftfyllt på alla kanaler. Det medfödda mervärdet behöver verkligen mer uppmärksamhet och vad kan då passa bättre än att sälja in hela evenemanget under förespeglingen att det handlar om kärlek och evig förening?

Så här känns det att dö – Experterna berättar

AA Airline ticket with Kungabloggen American airlines straight to the office.png

Största nyheten sedan 9/11 enligt herr chefredaktören

Vad mer kan egentligen den ofta ogina och avundsjuka arbetarklassen begära av en fulländad tidning som gjort så många genombrott i nyhetsrapporteringen? -Absolut ingenting detta är perfektionen, kärlekens eviga källa och gyllene hav.

Typ Ironi?

Är det någon typ av ironi? Arbetartidningen som hyllar sina läsares dyrkan av övermänniskan på sina egenhändigt inköpta minimonitorer? Nej, det verkar inte så, inte heller verkar det finnas någon rak media-logik, men visst låter påhittet intressant, när kommer medialogiken? Ooh – Passanade – Ok så vad är egentligen medialogik? Dåråh! Typiska sättningar elle AA – takes you straight to office. Inte en jävla rasist så långt ögat når men att hylla principerna om människors olika värden är massmedia bra på. -Förstår de inte språket de de själva talar?

Tack Till ADD för bilden

Vidare ut i världen kliver dock den socialt typsatta och NY-uniformerade horungen, som aldrig kallas rasist men väl visar att den förstår att dyrka, högakta och beundra dess mest fundamentala princip: Att människor har olika värden och att övermänniskan är värd mest.

-Vad säger ni om det era avundsjuka jävlar? Förstår ni inte det så kanske det är er moral det är fel på?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: