Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

look.jpg

Officiella Svenska Kungabloggen erbjuder medling i konflikten mellan horan och den före detta politikern. Vi kommer att erbjuda gratis medling mellan horan och politikern, eller om man så vill den f.d. horan och den f.d. politikern, det kanske kan vara intressant att se vem som horar med vad och varför.

Syfte med medlingen

Dels kan alla få tala ut och säga sitt samt samtidigt få möjligheten att genomgå ett gratis lögndetektor test för att se om de verkligen talar sanning. I ett utomordentligt svårt bevisläge påstår en anonym person någonting som kan vara sanning eller lögn. Allmänintresset påstås vara högt. – Vad kan då vara bättre än lite slipad applicering av de senaste teknologiska landvinningarna? En ljugande minister som hycklar eller en privat medborgares rätt till smutskastning, tja för den vanliga medborgaren är det ju faktiskt svårt att avgöra vad som är vad.

Littorin talar ut och får svar, frågan är väl närmast – Kommer man längre? med ett påstått förtroenderas i faggorna kanske man också bör vädra frågeställningen ska landet styras av obekräftade rykten? Är det ens rimligt att demokratins grundtanke undermineras av obekäftade rykten?

En del bloggare tex Kent Persson anser att valet inte påverkas av det inträffade, men tanken att det skulle göra det är väl heller inte rimlig eller vad sägs? Frågar mig vad Peter Andersson säger om saken, är denna säckinjärven polska en rimlig framtid för den politiska mazurkan, eller är det helt enkelt dess forntid som spökar? Hjälper det om vi sällar oss till apg29 med en stillsam bön om fröjdefulla stunder?

-Ja frågorna är många och svaren få! Många minns väl med ett mulet sinne hur den lilla flinka Ekaterina Gerasimova tog tag i makten hos rysk politik och massmedia genom att ett enkelt grepp bara ta tag i dirigentpinnen och då kan det ju bli aningens svårt att neka eftersom massmedia och pilitiker så att säga fångades med att bereda den unga mön sin sås. Dä äh bara å kör sa väl Stenmark på sin tid?

GP kommenterar från ledarplats och Dagen noterar i en kort artikel att Littorin nu talat ut.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: