Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Uber lebern.jpg

Kungabloggen tar tempen på övermänniskan

Att få fördelar av sitt kön eller utseende, har inte det en hel del gemensamt med prostitution? Eller är det den egentliga prostitutionens grundkärna?  Hur många kvinnor kan ärligt säga att de inte någon gång dragit fördel av sitt utseende eller kön för att få fram något de önskade?

En intressant fråga med tanke på hur många som gör en ”Lit-hor-in”

Hur många män kan med handen på hjärtat säga att de aldrig horat med sig själva för att få en dam i säng?

Hyckleriet kring sexualiteten har väl i långa tider varit en av människans främsta och mest genomgnodda kulturella tabun. Ändå så begagnas samma principer fullt öppet. Går det verkligen att nå jämnställdhet om alla parterna inte erkänner sina för och nackdelar genetmot andra och sina svaga och starka sidor? Frågan är allvarligt ställd och mer än filosfosik.Män kan mycket lätt slå ned en kvinna och besitter ofta därmed en viss fsisk övermakt. Men kvinnor kan faktiskt radiostyra en del av männens kroppsdelar genom sitt beteenden, är det inte att  besitta en viss övermakt så vet jag inte vad övermakt är, men det erkänns och debatteras inte lika flitigt trotts att mannens lägre stånd är svårt att dölja när det väl tagit full fräs. och då påverkas dessutom mannens tankar av denna lemlästning.

Fredrik kanske inte vill ta i denna fråga just nu i valet och kvalet så den får väl som vanligt ligga kvar i bakhuvudet och hångla. Svenska Kungabloggen tycker just den där hycklande dubbelmoralen är det snuskigaste som finns. Varför måste moralen därmed som oftast plädera till förmån  för det oanständiga?

Hade en kvinna som betalt en man för några slicktrelvliga hemmakvällar fått utstå samma skampåle? Är det inte just så att det är dubbelnaturen av denna förljugna moralsåsen som är grogrunden till runkbåsen? Är det inte uppenbart att de flesta män faktiskt köper sex på ett eller annat sätt fastän andra värden än kontanter är inblandade? Vem kan ha missat att äktenskapet rent historiskt handlade om något sådant och fortfarande gör i flera länder?  Attt de flesta män på ett eller annat sätt inte köper sex bör den som påstår det kunna bevisa.

Det är lätt att kalla sig feminist men för att feminsmen ska gå framåt kanske verkligheten måste ses som den  är? Att ständigt sparka på mannnen kanske inte alltid är melodin? Att Mona känner sig sviken är inte svårt attförstå men har inte Mona kännt sig sviken av sina medsystrar någon gång som tävlat i att kåta upp män? Och vi vet ändå alla att det inte alls behöver handla om att få en man i säng, det brukar väl inte vara någon svårighet, nej det handlar ytterst om att visa sin egen attraktivitet som knullmagnet (fast det får man inte säga)

Nej, när jag vek ut mig var det bara en rolig grej tjolahopp  – tjolahej.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: