Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Min barndoms fina filmer och bröderna utan armar med systrarna utan ben en sekund efter smällen.jpg

VI ett namn

Våran kära Mel har det inte lätt. Efter att ha presenterat en övervåldsamt gnolande skildring av Jesus under sin Golgata vandring där piskor spott och kors smekte denna helga kropp, så får nu vår stackars Mel möta speglingarna av sina egna handlingar.

Who she Ming – Saigon?

Efter att ha beskyllt judarna för att ha legat bakom alla krig så kommer nu nästa attack mot hans f.d. flickvän som kallas både gris fitta och hora, så helt kosher verkar han inte vara även om han ibland förefaller aningens blodfattig när han lösgör framtänderna på sin forna älskling med den för så smeksamma handen. Själv säger Oxana att hon fick stryk. Våran Mel förnekar naturligtvis och säger sig veta att hon har tänderna kvar, hursomhelst så tänder han dock inte på henne längre utan har tänt till så ordentligt att han begärt besöksförbud för den forna älskarinnan som nu tydligen inte längre är välkommen att ta emot hans ejakulat vilket han enligt tidigare indikaioner varit frikostig mned at donera i kärleksgondolen.

Kanske borde han lära sig mer om Orgasmfejkning för män Den vita lögnen för män som tänder för lätt eller inte alls för nu har Mel erkännt menar expressen och hänvisar till Huffington post

Napalmbombningen av vietnamn.jpg

Säga vad man vill men visst är ändå livet underbart när vi kan vila oss i den egentliga essensen av högkulturell civilisation?

Löv me avlöva mig & lite splitterbombsstrategi

VI måste sedelärande konstatera att det är skillnad på våran käre gamle farbror Mel i Saltkråkan och farbror Mel i USA,  men bägge verkar aningens utmjölkade en vacker dag såsom denna. För oss invalidiserade enbenta veteransoldater väcker detta intermetzo vackra minnen, kanske Mel’s nästa film kommer att handla om den stilenligt  avbarkat rasrena avlövningen utav Vietnamns träd och varför inte lite splitterbombsstrategiska flashar av Napalmerans ärevördiga fragans, där i röken bortom den bortstekta kärlekskroppen.

Kanske kan vi dela samma glas när vi gröper av oss porslingsögona för natten? Och sakta drömmer oss tillbaks.

Mel Gibson tar fajten  – i den mediala expressen

försöker Mel ta sig ton men drabbas av andras bekännelser som tex när den Hemliga älskarinnan berättar om Mels utbrott och de historiska händelserna med sina rasistiska  utbrot och något måhända hammaraktigt frontangrepp som tex: Mel slog ut  hennes tänder

Vi et namm slakt kollage.jpg

Du skall icket om verkligheten förtälja

Den jävel som läcker bilder eller bevis för massakrer på oskyldiga måste kunna straffas hårdare, det känns väl ändå tryggt att veta att den som bara berättar sanningen riskerar 40 års fängelse, eller hur? Kan vi inte bara döda de jävlarna? Vilket fruktansvärt illdåd att berätta sanningen mitt ute i verkligheten, detta måste genast stoppas.

Galtarna blir så lätt suggerade av allt detta, de vet inte ens om att de är grisar.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: