Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

credit ability sinus trust.jpg

Eller är det övermänniskan som diskriminerar den resterande klicken?

När en övermänniska som Viktoria gifter sig så har det krävts äktenskapsförord, men det kanske inte bara beror på den vanliga könsförnedringen? För det var faktiskt samma sak när Carl Gustav gifte sig med Silvia då krävdes det ett nästan identiskt äktenskapsförord. Många undrar förståss varför. Svaret är enkelt, om det inte fanns ett äktenskapsförord så skulle ju det påvisa att bägge har samma värde och samma rätt att bruka tillgångarna de använder även om äktenskapet avslutas.

Men som vi alla vet så bygger den nuvarande skenmonarkin på principen om människornas olika värden – för hur ska du annars kunna vara kung om du inte är det över någon?-  Därför så skyddas den känsliga övermänniskans ärvda rikedomar självfallet från människan man tänkt att dela sitt liv med, detta trotts att man lova gud en massa saker. Vilket i sak kanske bara bevisar en sak, till syvende och sisst så är det bra att tala om människornas lika värden för som saga är det väl fint, vågar man fråga vem som tjänar mest på den sagan?

För hela iden med ett kungahus och den förhandsrätt det innebär bygger ju på att människorna har olika värden, tro fan att kungen säger att han tror på människornas lika värden när ämbetet som präglar hans och hela hans familjs liv rätt igenom faktiskt bygger på raka motsatsen, för ärlig mot människan kanske den nuvarande fuskmonarkin vågara vara.

Herregud, medborgarna är ju bara sponsorer, nån måtta får det väl va..!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: