Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Ärade medborgare, vi har inte lämnat er. Som den officiella svenska kungabloggen är förståss ansvaret bessynnreligt och stort, men även hjältar som jag och mina låtsaskompisar behöver få semester emmelanåt.Kanske sitta hemma och sola upp sig lite granna med begagnade lysrör som köpts till extrapris på någon lokal loppmarknad.

Daniel och Viktoria åkte till söderhavet och visst låter det skönt och bra, säkerligen kan det vara bra för prinsessan att få vara ensam lite med sin ”välbevarade hemlighet.”  Från den Officiella Svenska Kungabloggens sida kan vi bara önska dem lycka till och hoppas att de någon gång tar sig modet att tänka till lite grand och inse att skillnaden mellan demokratin och rasismens grunder egentligen vilar i synen på människan och människans värde.

Våga säga JA till ett kungahus med stark folklig förankring där alla kan vara kungar och drottningar, våga kämpa för att adla befolkningen, vad kan egentligen vara negativt med det och vad kan någonsin hindra en sådan reform? Jag ser inget som kan hindra en människa som tror på andras lika värden.

Så våga ta mod till er och säga JA till mer än varandra..

Våga nudå med svenska kungabloggen.JPG

Om enväldeskungen är negativ till folkförankring och ett Sverige i Tiden

Kanske det beror på att han är rädd om kulorna?

Dags att lyfta av de mumiegamla lindlningarna och säga Ja. Varför inte skapa ett föredömme för andra monarkier att ta efter?

Att göra en  självmålet ”Carl Gustav” är att säga sig tro på människornas lika värden när hela titeln bygger på något rakt motsatt.

Både osportsligt och färgblint som en gammal förtäckt apartheidstat som inte erkänner sin historia

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: