Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Många gör sig till extra för människor de inte alls känner, mycket mera för dem än någon annan och den rimliga anledningen är egentligen bara en: Detta är de heliga övermänniskorna, nu kan du som vanlig medborgare även helt gratis få rätten att se vad medborgarna gett dem för presenter för att de är övermänniskor.

 

Kultursatsningen för övermänniskan som ideal

Kulturkrafterna har alltid sett det som av yppersta vikt att hylla övermänniskan och samtidigt hålla masken inför underklassens ibland skrämmande låga förståelse för de upphöjdas ärofullhet. Vad är egentligen kultur utan att kunna få hylla övermänniskan som idealkraft i samhället och själva drivpaketet till allt från sociala reformer till att växterna tar sig från balkonglådorna ute i förorterna, alla svarta tulpan växters stora sol, befolkningens härliga morgonrodna. Här kan du se exakt vilka från kulturlivet som kommer för att ulka sin hyllning till övermänniskorna det vackraste det moderna samhället har.

Hursomhelst har en prinsessa det lite kinkigt ändå, för de är ju ändå vanliga människor och det skulle väl ändå vara väldigt synd om vi inte behandlade dem som just vanliga människor, eller hur? Allt annat skulle ju tyda på att vi behandlar dem annorlunda för sin gentetiks skull precis som alla vanliga rasister.

Den Latexbehjulade Kundvagnen i äkta skenförgyllt nickel.png

Varför inte ge familjen en ikonografisk kultursatsning så att de kan åka till Lidl och nyttja sin förgyllda och latexbehjulade kundvagn

– för övermänniskan i tiden –

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: