Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Hur gestaltar man egentligen konsten att flyta ovanpå som en symbollogisk fysikalitet?

-Tja varför inte ta något väldigt genomskinligt med smal kropp, bred fot och ihålig kropp och ge det till övermänniskorna och så blev det. 1000 höga glas påstås vara folkets present till lysningen av prinsessan med sin tilltänkta. AB-TV.AB. Även i Arftonbladet minut för minutbevakning. Problemet när någon genetisk anhopning ska gifta in sig i övermänniskornas släkt är stora och därför blir det inte alls så självklart vilken titulering den ingiftande parten ska få, många har haft mycket åsikter om det hela, vilket man måste förstå. För om vem som helst kan bli en övermänniska måste ju alla också inse att de är alldeles vanliga människor och också bör behandlas såsom sådana.

Hör en annan prinsessa berätta om konsekvenserna av kungahusets ejakuleringsvanor i folkhemmet. Sist men inte minst ska vi alla kunna knäppa händerna och i trygg förvissning kunna somna med den glada tanken att att alla människor trotts allt har kontakt med Ledningen, även de giftaslystna paret för nu har en helt nytt skithus levererats till slottet och när allt kommer omkring så behöver väl de lyckliga turturduvorna gå och lägga lite folkligt bredband då och då, även om de är skitviktiga människor i övrigt.

Kungabloggen skiljer demostrerande pöbelmassan från övermänniskan och monarkin 1.jpg

Eventuellt kommer den Officiella Svenska Kungabloggen senare att utfärda ett diplom till kungafamiljen och andra delar av kungahuset för sin trogna tjänst. Att Carl-Gustav dessutom yttrar sig tro på människornas lika värde är också väldigt intressant när hela tanken runt hans ämbete bygger på motsatsen.

Någon som har kreativa ideér om diplomet till den övermänskliga människorna?

—-

Svenska Kungabloggen på Netvibes gästspel

widget.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: