Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

guy_wave.jpg

konst handlar ju om intryck

-ens morfologi en övermänniskas stadsfinansierade bröllop blir nu konst, som om det inte var konstigt innan. Det är dessutom oerhört viktigt för övermänniskans poetiska upphöjelse, statyer, scener eller biografer där de sociala-blattarna kan samlas och känna värdet i sina liv genom att se upp till den beundransvärda övermänniskan, stjärnan och hjälten.

-Ve, den som säger att stjärnan syns mest i mörker.

Men men, sådant förstår ju sig inte undermänniskorna på det är mest underlivet som gäller och att vädra sin avundsuka bland spånplattemöblerna i den insexhämmade folkhemmet, åsså fredagsfyllan som en dröm om en bättre värd som sedan pissas ut. Men undermänniskan måste ändå någon dag lära sig att veta hut! – Nu har övermänniskorna tvingasts till att stänga av ett slott på grund av alla oförstående medborgare som utövar ett sådant tryck på övermänniskorna att budgeten spricker. Det är pga av spräckt budget som nu Haga slott stänger.

Huvudsaken är trotts allt att undermänniskorna med sina smutsiga underliv kan se upp till övermänniskorna på stora bildskärmar och se hur stor och ljus övermänniskan egentligen är, men ändå samtidigt i sina hjärtan ändå veta att kuk och fitta är snuskigt när man går och lägger sig på kvällen, för etikett är trotts allt den finartade konsten i att hämma sin naturlighet.

Det känns väl ändå naturligt?

När det Coola liksom blir hot?

Sov gott. Överjagen Rip Current och underströmmar. Officiella  informationsfilmer direkt på Aftonbladets server. Kungabloggens informationsfilmer till medborgarna på video-klipp

 

Kommentarer till: "Övermänniskan inom konsten" (1)

  1. […] Övermänniskan inom konsten // 28 maj 2010, kl 17:29 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  Övermänniskan inom konsten […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: