Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Alla dessa herrar sa sig vara för freden va?

Herrarna ovan sa sig vara för freden va? Sociala Muhammed bilder?

Zlatan säger det, den officiella Svenska Kungabloggen tycker också att det finns ett ganska stort mått av humor i att påstå att man tror på människornas lika värde när hela Garl-Gustavs ämbete faktiskt bygger på just principen om människornas olika värden, Carl-Gustav kan inte ens åtalas och har har på grund av sin genetik ärvt ämbetet så visst är det DNA styrt, men det är klart om Carl-Gustav bara erkände det självklara att han stödjer principen om människornas olika värden, då skulle han ju inte längre kunna vara enväldig kung enligt nuvarande modell, så det är kanske ändå ganska självklart att Carl-Gustav säger som han gör, när han ljuger för befolkningen. -Trodde han verkligen på det han sa borde han i konsekvensens namn avsäga sig ämbetet. -Är du på gång Carl-Gustav?

En annan som mer eller mindre ärvt sitt ämbete är Kim Jong Il,och en del undrar om han är galen eller smart, men det är bara att gå till hans hemsida så får du se hur artigt och belevat han förespråkar att hela korea ska återförenas och visst, va ska han säga då? Fast just nu är tongångarna lite annorlunda och allvarligare, ingen vågar riktigt syna honom och hoten duggar hårt i luften för Kim som säkert är fredskämpe enligt sig själv. Den moderna atleten när det gäller att skapa förnyelse inom den gamla genren öststatsblaffig propaganda, en regelrätt underhållande köttkorvsmazurka. efter att ha lekt lite tarzan och sänkt någon ubåt eller så (vilket naturligtvis inte erkänner) men frågar du honom så får du säkert till svar att även denna stora diktator tror på människornas lika värden, vet du varför?

Bägge personerna är antagligen helt vanliga människor, kanske skulle det vara bra både för dem själva och andra om det visades i praktiken lite mer. Tror verkligen Carl-Gustav Bernadotte på människornas lika värden, vad i hela friden är det som hindrar honom att visa att han förstår vad det betyder i praktiken?

Verkar finnas mer verklighetsanknutna realiteter som kan vara till nytta för någon

CS2 Protease inhibitors and Schizophrenia, 

The Etiology of Schizophrenia l

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: