Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Kungabloggen skiljer demostrerande pöbelmassan från övermänniskan och monarkin.png

Ärade medborgare Madde är hemma igen och ställer in samtliga uppdrag fram till Viktorias bröllop. Kungen fick lite muthugg i frågan om att föra fram sin dotter till altaret och tyckte det tog onödigt lång tid innan han fick sin vilja igenom.(aftonbladet) utomlands blev dock the Altar-gate en lite större affär.

En massiv polisinsats förbereds för att skydda de merväda från medborgare och andra farliga element. Tack och lov föreligger ingen hotbild mot de mervärda men notan för bröllopet stiger allt mer med en av de största polisinsatserena någonsin. Frågan är om inte VIktoria och Madelene själva kan inse att ett kungahus av nuvarande ordningen inte rimmar vare sig med demokrati eller med tanken om människors lika värde. För bara just det enkla att vara kung och själva ämbetet i sig är ett klockrent bevis på att människor inte har lika värde inom ramen för denna tankes konstitution. En del präster menar  dock att det strider mot kyrkans grundsyn att Viktoria ska överlämnas av farsan Carl-Gustav, men säger samtidigt inte ett jota om det faktum att bröllopet sprätter iväg med massvis med miljoner samtidigt som det bara dör 3000 människor per år av vanvård i Sverige – men varför skulle guds män bry sig om medborgarnas hälsa, de är ju sociala blattar.

Först kommer Kungahuset sedan socialblattarna, vilka dock kan få höra kungen säga: Alla är lika värda. Vad mer kan du egentligen begära?

 

Kommentarer till: "Socialblattarna rättighet till underordning" (1)

  1. […] Socialblattarna rättighet till underordning // 25 maj 2010, kl 15:19 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  Socialblattarnas rättighet till underordning […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: